1. Home
  2. pummie
  3. Recepten van pummie
Recepten van pummie

- 200 gram witte bonen - 10 gram boter - 100 gram boekweit - 2 dl water - zout - 1 gesnipperde ui - 25 gram boter - 2 gesnipperde teentjes knoflook - 1 paprika in stukjes - 1 gesnipperde appel - 2 eetlepels rozijnen - 4 tomaten in stukken - oregano, tijm, dragon …  Lees verder »

- 1 gesnipperde ui - 1 teentje knoflook - 25 gram boter - 1 blik kapucijners - 1 theelepel chilipoeder - 1 blikje tomatenpuree - 150 gram gare rijst - 1/2 bouillontablet - 3 sinaasappels in halve partjes - oregano - parmezaanse kaas …  Lees verder »

- 200 gram groene erwten - 150 gram gedroogde pruimen - 1 theelepel zout - 3-4 theelepels sherry - citroensap - peper, Worcestershiresaus of ketjap …  Lees verder »

Let op: de kapucijners moeten 12 uren geweekt worden voor gebruik! …  Lees verder »

- 1 eiwit - 1,5 dl bessesap - 40 gram suiker …  Lees verder »

- 1 eiwit - 1,5 dl sinaasappelsap - 40 gram suiker …  Lees verder »

- 1 eierdooier - 25 gram suiker - 2 eetlepels sterke koffie (van 2 eetlepels water met 1 dessertlepel oploskoffie) - 2 eetlepels koffielikeur - 1 bakje kwark - 1 eiwit …  Lees verder »

- 250 gram aardbeien - 20 gram suiker - 1 bakje kwark - 1/8 liter slagroom …  Lees verder »

- 1/2 liter kippebouillon (van tablet) - 1/2 liter tomatensap - 1 dl Beerenburg - snufje tijm …  Lees verder »

Snelle bereiding, moet echter minimaal een uur staan. …  Lees verder »

- 100 gram tarwe (gebroken) of gierst - 2 dl water - zout - 2 gesnipperde uien - 2 gesnipperde teentjes knoflook - 25 gram boter - 6 tomaten - 100 gram tauge - 1 pot witte bonen of 200 gram gare witte bonen …  Lees verder »

- 1 blik met 10 schijven ananas - gelatine …  Lees verder »

- 1 boterham - 2 eetlepels melk - 1 ei - zout, peper, paprikapoeder, snufje kaneel, kruidnagelpoeder - 300-350 gram gehakt - 50 gram boter - 1 dl bouillon - 1,5 dl sinaasappelsap - 2 sinaasappels - 1 theelepel aardappelmeel - sherry …  Lees verder »

Deze mousse is snel gemaakt. Het moet echter wel een tijdje in de koelkast staan om flink koud te worden. …  Lees verder »

- 1 blok tahoe - zout - 1/2 citroen - 4 eetlepels olie - 1 grote gesnipperde ui - 4 teentjes gesnipperde knoflook - 4 theelepels sambal oelek of sambal trassi - 4-6 eetlepels ketjap - 100-150 gram tauge …  Lees verder »

- 100-150 gram gedroogde pruimen - 150 gram gehakt - 1/2 snee brood of 2 eetlepels paneermeel - 2 eetlepels melk - 1/2 ei - zout, peper, mosterd, nootmuskaat, snufje kaneel en kruidnagelpoeder - 1 kleine gesnipperde ui - 20 gram boter - 200 gram rijst - 1 bouillontablet - peper, Worcestershiresaus - citroensap …  Lees verder »

- 1 teentje knoflook - 1 rode peper - ? bos peterselie - 2 eetlepels olijfolie (Bertolli Delicato) - 300 gram gemengde paddestoelen of champignons - 2,5 dl slagroom - zout, peper …  Lees verder »

- 50 gram grofgehakte pinda's - 2 grote fijngemaakte, gekookte aardappelen - 2 eetlepels pindakaas - 1 eetlepel gehakte ui - zout, peper, ketjap - sambal - paneermeel-met-sesamzaadmengsel - boter om in te bakken …  Lees verder »

- bladerdeeg voor de bodem - 200 gram cake - 7 eieren - 400 cc room of plantaardige roomvervanger - ca. 1,5 eetlepel kaneel - 40 gram suiker - zakje vanille suiker - gembersiroop of honing - 20 gram gelatine - bokbier …  Lees verder »

Kaasfondue lekker met Zeeuws vlegelbrood en grove Zeeuwse mosterd. …  Lees verder »

Top