1. Home
  2. proefdewereld
  3. Recepten van proefdewereld
Recepten van proefdewereld

Kacang saus is een kruidige pindasaus op basis van stukjes pinda, tamarinde en palmsuiker. Kacang betekent letterlijk `noot` en wordt in heel Indonesië gegeten Kacang saus is oorspronkelijk bedoeld als saus over Sateh (geroosterd vlees). Ook wordt deze saus gebruikt in groentegerechten zoals Gado Gado. …  Lees verder »

Manis Pedis is een zoete saus op basis van Kecap Manis van het eiland Java. Het is één van mijn meest geliefde recepten. …  Lees verder »

Rendang is een kruidige saus op basis van kokosmelk, rode pepers en delicate kruiden van het eiland Sumatra, en een van de bekendste gerechten uit Indonesië. …  Lees verder »

Kacang saus is een kruidige pindasaus op basis van stukjes pinda, tamarinde en palmsuiker. Kacang betekent letterlijk `noot` en wordt in heel Indonesië gegeten Kacang saus is oorspronkelijk bedoeld als saus over Sateh (geroosterd vlees). Ook wordt deze saus gebruikt in groentegerechten zoals Gado Gado. …  Lees verder »

Tuturuga is een verrassend frisse saus op basis van kokosmelk en verse muntblaadjes uit de regio Minahasa op Noord-Sulawesi …  Lees verder »

Top