1. Home
  2. praline1
  3. Recepten van praline1
Recepten van praline1

Bijzonder verrukkelijke niet te zoete peertjes …  Lees verder »

Speltbrood met veel zaadjes, gezond ,makkelijk en je hoeft niet te kneden! …  Lees verder »

Verrukkelijke koekjes zacht, boterig, zoet.... …  Lees verder »

Heel veel smaken in dit heerlijke en eenvoudig te maken gerecht; ook makkelijk te maken voor meer mensen. Probeer kippendijvlees te kopen; dat is echt smaakvoller en malser. …  Lees verder »

Lekker winters bij lam of varkensvlees. Of gewoon alleen maar dit gerecht als vegetarische optie, met wat aardappelpuree erover, bestrooid met broodkruim en kaas. …  Lees verder »

Kan van tevoren worden gemaakt; is na drie dagen nog lekker. Goed recept voor mensen die zelf courgettes in de tuin hebben en plotseling merken hoe snel ze groeien.... …  Lees verder »

Makkelijk om van te voren klaar te maken. …  Lees verder »

Het is wel een beetje vals spelen om mayonaise te gebruiken, maar wel erg makkelijk; lukt altijd! …  Lees verder »

3 el. olie 1 tl. mosterdzaad 2 geddroogde rode pepertjes 8-10 kerrieblaadjes 75 gr. ui in blokjes 1 verse groene peper, kleingesneden. 400 gr. sperziebonen of snijbonen in stukjes van 2,5 cm lang. zout naar smaak 75 g kokos geraspt (vers of gedroogd) sap van 1/2 citroen …  Lees verder »

4 granaatappels 1 limoen 200 g poedersuiker 7,5 dl. slagroom witte merengue gekocht of zelf gemaakt ca. 100 g. …  Lees verder »

1 kleine ui, gepeld en fijngesneden 2 tl olijfolie, plus extra om te bedruppelen 1 teentje knoflook, gepeld en geperst 150 ml italiaanse carnarolirijst 1 tl. kaneel 1 el pijnboompitten 1 el rozijnen 2,75 dl. hete groentenbouillon, gemaakt van poeder of tabletten 1 tl fijngehakte tijm 8 grote rijpe tomaten 2 tl gele basterdsuiker zout en versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

250 g tagliatelle 100 g gepelde walnoten 50 g boter 100 g romige gorgonzola of andere blauwe kaas 1,5 dl slagroom 4 bosuitjes, schoongemaakt versgeraspte parmezaanse kaas om erbij te serveren. zout en versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

2,75 dl melk 20 g bloem 20 g boter hele muskaatnoot 40 gr. geraspte parmezaanse kaas 250 g groene asperges, schoongemaakt afgewogen. 1,5 el. olijfolie ev 500 g rijpe tomaten ontveld en in blokjes 150 g rigatoni 40 g peccorino of parmezaansekaas met een dunschiller in krllen geschaafd zout en versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

Voor de saus; 8,5 dl. melk 50 g boter 50 g bloem 1 laurierblaadje 60 g versgeraspte parmezaanse kaas zout en versgemalen zwarte peper. Voor de lasagne; 600gr. jonge spinazie klontje boter 225 g ricotta 1/4 geraspte muskaatnoot 200 g gorgonzola of andere blauwschimmelkaas, verkruimeld. 50 g pijnboompitten 12 vellen verse lasagne, samen 250 gr. 200 gr. mozzarella, grofgeraspt zout en versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

Uitermate geschikt gerecht wanneer de appels van de bomen waaien; lekker met vanille ijs of lobbige slagroom maar nog lekkerder met mascarpone-vanilleroom. …  Lees verder »

4 grote eieren, kamertemperatuur. 250 g suiker 250 ml. melk, kamertemperatuur. 250 ml. olie, mais, zonnebloem of zoiets. 1/2 tl. vanille extract 300 gr. bloem. 1 el. bakpoeder 2 el. cacao, donker. …  Lees verder »

Pikante Mexicaanse puree van verse avocado┬┤s, chilipeper en tomaat. Als voorgerecht met brood of als dipsaus-spread met brood of rauwkost. Niet langer dan 3 uur van te voren maken ivm verkleuren. …  Lees verder »

Heerlijk met brood gedoopt in fruitige olijfolie en het tomatensap. …  Lees verder »

Top