Nu is Portugal aan de beurd: Sudderpannetje uit Alentejano … Lees verder »
Nu is Portugal aan de beurd: Sudderpannetje uit Alentejano … Lees verder »
Schnitzels van snoekbaars met paprikacoulis en witte koolsalade … Lees verder »
Nu is Oostenrijk aan de beurd..... Aalsuppe … Lees verder »
Sorry maar de geheele benaming was ietsje te lang daarpm plaats ik het hier nog maals. Gestoomde pladijsfilets met snijbiet en garnalensaus met jenever: zeer lekker … Lees verder »
De lekkere Nederlandse maatjes mmmmmmmmm … Lees verder »
Nog een Luxemburgse specialiteit … Lees verder »
Luxemburgse lekkernij … Lees verder »
Italiaanse benaming:Scacchiera di spigola e rombo al pormodoro … Lees verder »
Pizza alla marinara (Italiaans) … Lees verder »
Ierse benaming: Sole stew … Lees verder »
Fried fish in chive butter … Lees verder »
De echte benaming is: Haddock in salt crust with thyme, lemon butter and herb salad … Lees verder »
Crabcakes met pikanteomatensaus en gefrituurde peterselie … Lees verder »
Weer een gGrieks recept : Gevulde zwaardvisrolletjes in tomatencoulis met oregano !!! … Lees verder »
Meze van de zee, een zeer lekker Grieks voorgerecht. Probeer eens uit!!!!! … Lees verder »
De Echte benaming is ( Merlan aux pommes de terre sur lit de poireaux et de sauce safran) … Lees verder »
Snoekballetjes in roomsaus … Lees verder »
Mousse van gerookte makreel met erwtencoulis, venkel en tomaat … Lees verder »
Vispastei op z'n Fins … Lees verder »
Deze lieve Visjes een nachtje in de marinade laten slapen!!!!!!! … Lees verder »