1. Home
  2. peggy2
  3. Recepten van peggy2
Recepten van peggy2

Ik weet niet anders dan dat mijn moeder deze salade altijd met Oudjaar maakte. Op Nieuwjaarsdag aten we dan op wat er nog over was. Mijn moeder is helaas overleden, maar de traditie zet ik sinds een paar jaar voort. Heerlijk! …  Lees verder »

Kipfilet in een romig/pittige saus, eenvoudig maar vól smaak. …  Lees verder »

Verrassend lekkere combinatie van kokosrijst en pittige kip/ broccolimix. …  Lees verder »

Smakelijk, licht en simpel visgerecht. De gember maakt het bijzonder! …  Lees verder »

Heel eenvoudig zoetzuur van komkommer, benadert die van mijn toko. …  Lees verder »

Erg lekkere spaghetti alla carbonara die je net zo zwaar kunt maken als je zelf wilt …  Lees verder »

Hiervan bestaan veel variaties (ook op Smulweb), maar nu eens zonder gehakt. De ham en de korst doen het m volgens mij! …  Lees verder »

Diverse recepten gemixt tot mijn 'eigen' saus. Vereeuwigd op Smulweb, zo niet voor jullie, dan wel voor mezelf omdat ik hem anders kwijt raak en dat zou zonde zijn! …  Lees verder »

Sneller dan deze bestaat niet! …  Lees verder »

Hoe een poging tot appelstroop maken tot drie keer toe fout kan gaan... als jij weet wat je met blokjes appelstroopgummie kunt doen is dit een recept voor jou! …  Lees verder »

Een recept van AH, dus ook met van die typische (makkelijke) AH-ingrediënten. Erg lekker, mijn vriend dacht dat ik het bij de toko had gehaald! …  Lees verder »

Bloedsimpel, maar iedereen vindt dit lekker …  Lees verder »

Bedacht omdat een van de kinderen niet van tomatensaus houdt, maar ik wel van lasagne. Tot ons aller verbazing was het nog erg lekker ook. …  Lees verder »

De ananas die ik meestal in een zuurkoolschotel doe was op, dus dan maar eens een appel erdoor. En dat was eigenlijk veel lekkerder! …  Lees verder »

Als je net als ik altijd wel wat plakjes bladerdeeg, kaas, tomatensaus, en wat verse groenten in voorraad hebt kun je dit zo in de oven schuiven! …  Lees verder »

Top