1. Home
  2. paulien_e
  3. Recepten van paulien_e
Recepten van paulien_e

Heel snel gemaakt en oh zo lekker. Stokbroodje erbij en je hebt een heerlijke maaltijdsoep. …  Lees verder »

Macaroni met een gehakttomatensaus en met kaas overbakken, simpel maar héérlijk! …  Lees verder »

Eet komkommer eens warm! Dit gerecht staat gegarandeerd binnen een half uur op tafel en is lekker en gezond. …  Lees verder »

Een lekkere chili van pompoen, heerlijk op een winderige herfstdag. …  Lees verder »

Een soort gebak met biscuitjes, chocolade, noten en marshmallows. Kinderen kunnen deze helemaal alleen maken (help wel even mee met de gesmolten chocolade, deze is warm) en daarna natuurlijk ook zelf opeten. Erg machtig, maar reuze lekker, ook voor volwassenen. Er zijn veel mogelijkheden om dit gebak te veranderen, je kunt bijvoorbeeld andere noten toevoegen, alle noten weglaten, rozijnen toevoegen, wat je maar wilt. Het blijft lekker en gemakkelijk én zonder oven te bereiden! …  Lees verder »

Snel, gemakkelijk en super lekker! Dit toetje heb je, mits je de juiste voorbereiding hebt gedaan (wat alleen bestaat uit de frambozen ontdooien) echt binnen 10 minuten op tafel staan. …  Lees verder »

Een heel eenvoudig basisrecept voor 12 muffins waar naar smaak van alles aan toegevoegd kan worden. …  Lees verder »

Licht verteerbaar, snel en gemakkelijk te maken en echt heel erg lekker. Ideaal dus voor de warme avonden! …  Lees verder »

Binnen een half uurtje staat dit heerlijke gerecht op tafel. Lekker met een salade (zie serveertips). …  Lees verder »

De worteltjes worden geroosterd, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. De gemberolie geeft ze nog een extra accent, maar ook als je niet van gember houdt, zijn gewoon geroosterde worteltjes al echt een aanrader. …  Lees verder »

500 g kipkarbonades, kipfilet of drumsticks; zout; versgemalen peper; 3 el olijfolie; 2 uien; 2 teentjes knoflook; 400 ml kippenbouillon (van tablet); 1 klein kaneelstokje of 1/2 tl kaneelpoeder of 1/2 tl koekkruiden; 1 el honing; 1 el gemalen koriander (ketoembar); 1 tl gemalen komijn (djintan); 100 g gedroogde pruimen zonder pit; 2 el platte peterselie …  Lees verder »

Een heerlijke zachte pudding. Onmisbaar om in sinterklaasstemming te komen! (wel machtig!) Het recept is officieel voor 4 personen, maar na een gewone maaltijd is dit echt veel te veel. Je kunt gemakkelijk met zn 8-en hiervan smullen. …  Lees verder »

Echt Nederlandse groente in een Aziatisch jasje. Heerlijk! (De pastinaak kan worden vervangen door knolselderij of pompoen.) …  Lees verder »

Een eenvoudig te bereiden vegetarische hartige taart, waarbij je je vingers werkelijk aflikt! Een heerlijke combinatie met geitenkaas, honing, druiven en rode uien, smullen...!!! …  Lees verder »

Zalig! Tortellini met ham en geweldige knoflookroomsaus, om je vingers bij af te likken! …  Lees verder »

Deze balsamico-champignons zijn officieel een voorgerecht voor 4 personen, maar persoonlijk vind ik het beter op een buffet passen. Je kunt ze prima een dag van te voren maken, de volgende dag zijn ze zo mogelijk nog lekkerder. Het vocht is vrij pittig, maar heerlijk om op te dippen! …  Lees verder »

Een recept van Marja van der Velden. Zij heeft met dit recept een aantal jaren geleden een prijs gewonnen bij een wedstrijd in de Libelle. En niet onterecht, deze kroketjes zijn echt heel erg lekker. Maak ze wel ruim op tijd, ze moeten nl. nog 2-3 uur opstijven alvorens je ze kunt frituren. …  Lees verder »

Een recept van uit de Duitse Maggi kookstudio. Eerlijk is eerlijk, aanvankelijk leek het me een beetje een vreemde combinatie toen ik de ingrediënten zag, maar mijn nieuwsgierigheid won en inmiddels heb ik het al een paar keer gemaakt. …  Lees verder »

Heerlijk bij geroosterd of gegrild vlees zijn Provencaalse tomaatjes. Het originele recept is omslachtig en laat door de langdurige bereiding van zachte smaaktomaten alleen plasjes over. Deze versie is sneller. Gek genoeg gebruiken Provencalen peterselie, maar ik vind herbes de Provence lekkerder. …  Lees verder »

Top