1. Home
  2. paularamona
  3. Recepten van paularamona
Recepten van paularamona

- potje aardappel anders - 600 gram voorgekookte aardappelschijfjes - 2 rauwe eieren - geraspte kaas - diverse groenten zoals champignons, paprika, tomaat, uien, broccoli of gewoon makkelijk een zakje roerbakgroenten …  Lees verder »

- 2 senseokopjes rijst - 0.5 kilo half om half gehakt - 1 pak hollandse pangroenten o.a. bij bas van der heijden te halen - peper - zout - kruidenmix van tex mex - boursin cuisine (knoflook-tuinkruiden)  …  Lees verder »

30 gram gedroogde tomaten 1 teentje knoflook 100 gram blue band halvarine 1 eetlepel fijngeknipte bieslook zout, peper 1 kilo krielaardappelen …  Lees verder »

4 middelgrote courgettes zout 2 el zonnebloemolie 500 gram shoarmareepjes 1 gele paprika, in reepjes 100 gram geraspte belegen kaas, zakje a 150 gram  …  Lees verder »

- half schaaltje magere yoghurt - 1 koffielepeltje provencaalse kruiden (AH) - 1,5 koffielepel knoflookpasta uit potje(lekker lui ben ik he??) of 1,5 knoflookteentje - zout (proeven totdat het op smaak is) - witte peper (vind ik erg lekker, mijn vriend vond het zonder de witte peper lekkerder) eventueel nog wat kleine stukjes komkommer om er een tzatziki achtig effect aan te geven. …  Lees verder »

400 g Honig macaroni elleboogjes, vlugkokend, pak a 500 g zout 50 g boter 50 g bloem 6 dl melk 150 g gorgonzola, in stukjes 150 g schouderham, in repen 3 tomaten, in partjes 25 g belegen kaas, geraspt …  Lees verder »

1 pak Maggi ovenheerlijk, mix voor bloemkoolschotel a 118 g 1 ei 350 g rundergehakt 2 rode paprika?s, in stukjes 400 g panklare broccoli, in kleine roosjes 700 g voorgekookte aardappelschijfjes …  Lees verder »

400 g tagliatelle zout 250 g magere spekreepjes (C1000 Vers) 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 pakje Campina room culinair a 200 ml 1 dl kippenbouillon (van een tablet) 100 g oude kaas, geraspt versgemalen peper 3 el fijngehakte peterselie …  Lees verder »

? 8 plakjes bladerdeeg ? 2 blikjes sardientjes ? 1 mespunt zout ? 1 eetlepel citroensap ? 1 eidooier ? 0.5 eetlepel koud water …  Lees verder »

? 4 plakjes bladerdeeg ? 1 ei ? 12 Iglo Vissticks ? 3 eetlepels Bertolli Extra Vergine olijfolie ? 1 ui ? 200 gram verse spinazie  …  Lees verder »

Lekker makkelijk!!! …  Lees verder »

? 1 grote (afbak) ciabatta ? 1 zak Iglo Kookstart met Rundvleesreepjes, courgette en paprika ? 2 eetlepels rode pesto …  Lees verder »

? 300 g spaghetti ? 1 sjalot ? 5 takjes ? 350 g niet-gekruid gehakt ? 1 mespuntje zout ? 25 g margarine ? 1 el olijfolie ? 1 zakje Knorr Mix voor Spaghetti ? 1 blik tomatenblokjes (ca. 400 g) ? 0.5 el suiker  …  Lees verder »

Geweldig recept!! Makkelijk en lekker!! van blue band.nl …  Lees verder »

400 gr kipfilet zout versgemalen peper 3 eetlepels Blue band Culinesse 250 gr (bos)worteltjes, in plakjes 300 gr panklare prei 450 gr voorgekookte aardappelschijfjes 2 eieren 1 flesje Blue Band Finesse voor Koken 1 eetlepel mosterd 100 gr geraspte belegen kaas …  Lees verder »

600 gr broccoli zout versgemalen peper 150 ml Blue Band Finesse voor Koken 100 gr geraspte belegen kaas nootmuskaat …  Lees verder »

500 gr half-om-half gehakt 1 ei 1 zakje gehaktkruiden 3 eetlepels Blue Band Culinesse 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in kleine stukjes 1 theelepel paprikapoeder 150 ml Blue Band Finesse voor Koken  …  Lees verder »

500 gr vastkokende aardappelen 1 ui 1 courgette 1 rode paprika 4 eetlepels Blue Band Culinesse 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden zout versgemalen peper 6 eieren 0.5 potje Blue Band Finesse voor Verrijken 100 gr geraspte oude kaas  …  Lees verder »

750 gram aardappelen zout, 750 gram broccoli, 4 eetlepels zure room, 1 klein ei, peper, nootmuskaat, 1 theelepel mosterd, worcestershiresaus 100 gram geraspte oude kaas, 200 gram grof gehakte gemengde noten. …  Lees verder »

Top