1. Home
  2. patisjeetje
  3. Recepten van patisjeetje
Recepten van patisjeetje

Deze tulband is makkelijk te maken je hebt er weinig voor nodig om een goed resultaat te krijgen en als je eenmaal hebt geproefd kun je er moeilijk van afblijven.Ik had deze gebakken met kerst, zie foto maar gewoon op door deweekse dag oflekker in het weekend kan natuurlijk gewoon....hij was zeer smakelijk want.De tulband was hier in mum van tijd op. …  Lees verder »

Heerlijke krans om samen te delen bij de koffie. …  Lees verder »

Aardbei- rabarbergebakje nog niet geplaatst dit gebakje met verse aardbeien, is een plezier voor bij de koffie, de room gemaakt met mascarpone maakt het lekker romige en is een geweldige zoet zure combinatie van de rabarber. …  Lees verder »

Met warm weer iets lekkers? nou je moet er even tijd voor maken, maar dan heb je toch iets fijns. …  Lees verder »

Met warm weer iets lekkers? nou je moet er even tijd voor maken, maar dan heb je toch iets fijns. …  Lees verder »

Ik had een halve kilo water meloen over, een hele is hier vaak te veel, het is zo warm zo warm wat zullen we er mee maken, lekker ijs? nee eens een Heerlijk fris drankje, met meloen en kinderen zijn er dol op maar ook de grote mensen vinden dit erg verfrissend. …  Lees verder »

Deze vrolijke bijen cup cakejes heb ik samen met mijn 5 jarige dochter gemaakt, het is een leuke bezig heid om met kinderen te doen op een dag als de verveling toeslaat. …  Lees verder »

Verjaardag of niet deze overheerlijke Quiche kan het hele jaar door. …  Lees verder »

Zin in iets lekkers? maar niet te moeilijk? Deze overheerlijk koekjes zijn super makkelijk te maken en de koekjes trommel zal niet lang gevuld blijven, ze zijn echt heel leuk om te maken met je kind of kleinkind. …  Lees verder »

Pizza ongezond??? echt niet, een vers gemaakte pizza is heel gezond en zeker zeer voedzaam en leuk om te bakken, of alleen of met je tweeen of met de kinderen. …  Lees verder »

Zin in iets lekkers wat makkelijk te maken is neem dan eens een plakje van deze heerlijke biscuit rol, het lijkt moeilijker dan het is. …  Lees verder »

In de zomer houd ik van frisse smaken, voor al na het tafelen of na de bbq is er toch niets lekkerder dan een zelf gemaakt en fris dessertje voor je gasten op tafel te kunnen zetten. Deze Trifle met citroen en limoncello wordt toch altijd zeer gewaardeerd. …  Lees verder »

Het is weer tijd voor perziken, heerlijk sappige vruchten met een zacht velletje. Tevens is het tijd van de bbq en deze combinatie gaat heel goed samen. Grill Perziken eens in de de grillpan of op de bbq en maak daar bij een heerlijke verse toffeesaus en je hebt een heerlijk dessertje voor na het bbqen bijv. …  Lees verder »

Heerlijk chocolade taartje uit de koelkast. …  Lees verder »

Heerlijk bij de koffie, maar ook zeker heerlijk bij een bolletje ijs. …  Lees verder »

Het lijt een rare combinatie, meloen met een kruid als tijm maar het is echt verrassend lekker met een bolletjes ijs …  Lees verder »

Zo simpel maar zo lekker zo lekker kan vers zijn. Iedere zondag maken we zelf een dessert door de weeks is daar te weinig tijd voor, maar in het weekend maken we iets lekker. De vraag wat zullen we voor dessert nemen, kwam al snel de reactie, die aardbeien met die lekkere kruimeltjes. …  Lees verder »

Heerlijke brownie met een boven laag van american choclat chip cookies …  Lees verder »

Deze taart is zo makkelijk te maken, je moet alleen wel even geduld hebben. De taart is zo goddelijk dat als je hem eenmaal hebt gemaakt, je hem vast vaker gaat maken. …  Lees verder »

Een heerlijke bijzondere frisse citrustaart. …  Lees verder »

Top