1. Home
  2. papillon57
  3. Recepten van papillon57
Recepten van papillon57

Een makkelijk maar heel lekker zomers ijsrecept. …  Lees verder »

Stamppot in de zomer....ja hoor deze stamppot heeft een echte zomerse smaak door de zoete aardappel, paprika en chorizo.   …  Lees verder »

Een leuk en makkelijk recept waarbij de lasagnavellen vervangen worden door tortilla's geinspireerd op het recept  Lasagne van tortilla wraps van de site Leuke recepten …  Lees verder »

In De telegraaf ter glegenheid van de Gouden gehaktbalwedstrijd dit lekkere mengseltje voor de heerlijkste gehaktballen. …  Lees verder »

Het originele recept is met cannelonirolletjes maar dat vind ik geknoei en ik wil graag wat minder pasta eten dus heb ik courgette gebruikt ipv de pasta. En het was heerlijk! …  Lees verder »

Heerlijke visschotel met wortel en mosterdsaus. Je kunt elke vissoort gebruiken, origineel wordt het gemaakt met koolvis maar ik heb tongfilet gebruikt. Zorg dat je neit teveel bouillon gebruikt want dan wordt het te nat. …  Lees verder »

Een lekkere suiker voor in de koffie of chocolademelk en natuurlijk pannenkoeken en toetjes …  Lees verder »

Makkelijk lekker en feestelijk. …  Lees verder »

Lekker en makkelijk recept …  Lees verder »

Lekker zomers balletje …  Lees verder »

Een heerlijk koekje gemaakt met roomkaas. Bewaren in de koelkast. …  Lees verder »

Het openen van de 2e en volgende paginas van je kookboek. …  Lees verder »

Yorkshirepudding is in Engeland uitermate populair. Deze versie bestaat uit afzonderlijke hartige taartjes, met een vulling van gehakt en groenten. …  Lees verder »

Top