1. Home
  2. pannekoek_j
  3. Recepten van pannekoek_j
Recepten van pannekoek_j

Een ideale vetmaaltijd voor fase 1 van Montignac. …  Lees verder »

Dit is een heerlijke maaltijdsoep met 4 soorten linzen!!! Het is een enorme pan voor zo`n 15 liter soep, dus even de ingredienten delen als je een "gewone"pan wil klaarmaken. (meestal heb je dan zo`n 3 a 400 gram linzen nodig, een kilo vlees en een zakje groenten voor erwtensoep voor de goede verhouding Deze soep is voor iedereen een aanrader, `t is een gewone linzensoep met net dat beetje meer .... heb inmiddels veel complimenten gekregen van m`n vrienden. …  Lees verder »

Heerlijke lamscurry …  Lees verder »

Het idee is van mijn dochter Romy, die ook een keer een appeltaart wilde maken!!!! Erg verrassend, maar superlekker!!! …  Lees verder »

Heerlijke goulash die iedereen lekker vindt!!! …  Lees verder »

Heerlijke zalmfilet in de marinade gebakken met gamba`s en een warm kruidensausje …  Lees verder »

Heerlijke hachée, een echt succes voor als je `swinters eters kijkt!!! …  Lees verder »

Eiersalade zoals iedereen die ik ken hem het lekkerst vind!!! …  Lees verder »

Mosselen zoals je ze elke dag kunt eten!!! TIP: als je de mosselen `sochtends (of ruim van tevoren) schoonmaakt en daarna in een bak met water en flink wat zout laat staan, spoelt het achtergebleven zand er uit, waardoor je niet zit te knarsen tijdens het eten!!! …  Lees verder »

Lekkere mosselen op een verrassende wijze bereid!!! …  Lees verder »

Een mega succes op school tijdens het kerstdiner!!! Ik maak deze elk jaar weer opnieuw!!! De tijd is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid die je maakt, maar het is wel ff een werkje!!! …  Lees verder »

Een lekkere gemakkelijke salade met een italiaans tintje voor bij de pasta …  Lees verder »

Lekkere pasta in een handomdraai …  Lees verder »

Kleine pikante worstebroodjes voor als een lekker tussendoortje! Het is even een werk maar dan heb je ook wel iets heel lekkers! …  Lees verder »

Broodjes van bladerdeeg gevuld met pittig gehakt …  Lees verder »

Top