1. Home
  2. paasmeisje
  3. Recepten van paasmeisje
Recepten van paasmeisje

50 ml aardbeienlikeur2 eetlepels citroensap1/2 theelepel citroenrasp50 gram suiker250 ml slagroom 125 gram aardbeien40 gram witte chocolade …  Lees verder »

400 gram gerookte zalm1 bosje bieslook175 gram luchtige roomkaas als MonChou1 eetlepel citroensap2 eetlepels mierikswortelpuree50 gram creme fraiche1/4 krop friseeslaolijfoliebalsamicoazijnzout en versgemalen peper …  Lees verder »

4 eetlepels balsamicoazijn2 theelepels honing300 gram kipfilet4 eetlepels olijfolie50 gram rucola1 breekbloembrood met sesam4 eetlepels yogonaise1 eetlepels grove mosterdzout en versgemalen peper …  Lees verder »

1 pak mix voor witbrood van 500gram300ml melk50 gram boterboter voor invetten2 eieren75 gram suiker20 paaseitjes …  Lees verder »

4 eieren2 tomaten100 gram sla350 gram groene asperges4 plakken parmaham3 eetlepels walnotenolie2 theelepels citroensapzout en versgemalen peper …  Lees verder »

1 prei150 gram oesterzwammen25 gram boter300 ml slagroom80 gram geraspte Emmentaler kaas4 eierenolijfoliezout en versgemalen peper …  Lees verder »

125 gram zachte boter - 125 gram suiker - 1 zakje vanillesuiker - 5 druppels citroenaroma - snufje zout - 2 eieren - 125 gram tarwemeel - paneermeel - Voor de garnering van het witte lammetje : 150 gram poedersuiker - 2 eetlepels warm water - 30 gram kokosrasp - rood lint - belletje - Voor de garnering van het zwarte lammetje : 200 gram chocolade glazuur - chocolade hagelslag - wit lint - belletje - …  Lees verder »

Voor het deeg : 45 gram boter - 60 gram bloem - 1/2 theelepel backin - mespuntje zout - 2 eieren - Voor de vulling : 250 ml slagroom - 2 eetlepels suiker - 1 zakje klop-fix - Voor de garnering : poedersuiker  …  Lees verder »

20 biscuitjes in kleine stukjes - 50 gram chocolade rasp - 100 gram gesmolten boter - Voor de vulling : 250 gram Ricotta of platte kaas - 250 gram zure room - sap van 1 citroen - 120 gram poedersuiker - 6 blaadjes gelatine - 2 eetlepels rum - 20 biscuitjes in kleine stukjes - 1/8 liter slagroom - Voor de versiering en om te bestrooien : aantal aardbeihelften - 1/8 liter slagroom - 1/2 zakje klop-fix - paar spaghetti stengels - 2 ronde chocolaatjes - paar stukjes biscuit - …  Lees verder »

Yoghurt, Vruchtensap, Anders …  Lees verder »

Melk, Anders, Anders …  Lees verder »

Abricot, Vruchtensap, Anders …  Lees verder »

Vruchtensap, Yoghurt, Anders …  Lees verder »

Melk, Vruchtensap, Anders …  Lees verder »

Koffie, Melk, Anders …  Lees verder »

Voor het deeg : 250 gram bloem - 250 gram volkorenmeel - 1 zakje gist - 1 eetlepel suiker - 1 ei - 25 gram gesmolten boter - 300 ml melk - 2 theelepels zout - Voor de garnering : 4 eieren - rozijnen  …  Lees verder »

Voor het deeg : 500 gram bloem - 1 zakje gist - 1 theelepel zout - 50 gram suiker - 1 zakje vanillesuiker - 1/2 flesje citroenaroma - 2 eieren - 100 gram gesmolten boter - ca 1 3/4 dl lauwe melk - Voor de bovenkant : 1 ei - Voor de garnering : Poedersuiker  …  Lees verder »

150 gram boter - 150 gram suiker - 1 zakje vanillesuiker - 3 eieren - 1/2 flesje rumaroma - 150 gram tarwebloem - 50 gram maizena - 2 afgestreken theelepels bakpoeder - 1 pakje banketbakkersroom, vanillesmaak - 30 cl boter - 3 eetlepels advocaat - geraspde chocolade - nootsnippers - chocladehagelslag - suikergarnering  …  Lees verder »

6 eidooiers - 90 gram poedersuiker - 1 flesje rumaroma - 6 eiwitten - 90 gram suiker - 180 gram gezeefd meel - 1 koffielepel backin - 70 gram kokosrasp - 70 gram gesmolten boter - Voor de creme : 4 eetlepels melk - 50 gram suiker - 1 eetlepel boter - 1 koffielepel maizena - 30 gram kokosrasp - 2 eetlepels rum - 1/4 liter slagroom - 1 zakje klop-fix - Voor het bestrijken : beetje kersenconfituur - 1/4 liter slagroom - 1 zakje klop-fix - Voor de garnering : 70 gram roze marsepein - beetje chocolade glazuur - een beetje kokosrasp  …  Lees verder »

Voor het deeg : 450 gram gezeefde gladde bloem - 1 pakje gist - 1 snuifje zout - 60 g zachte boter - 1/4 liter lauwe melk - 1 ei - 1 eigeel - 70 g poedersuiker - 1 pakje vanillesuiker - geraspte schil van 1 citroen, onbehandeld - Voor het versieren en beschilderen : 1 geklutst ei - 20 rozijnen - een beetje poedersuiker  …  Lees verder »

Top