1. Home
  2. orphan
  3. Recepten van orphan
Recepten van orphan

In eerste instantie dacht ik dat er teveel kardemom in zou zitten, maar geloof me, het is precies goed! …  Lees verder »

Ik kwam vroeger vaak in Centraal Azië. Daar kon je in elk restaurant een variatie krijgen van Kharcho, een van oorsprong Georgische soep, maar tijdens de Sovjet-tijd door alles en iedereen geadopteerd. Deze soep is echt heel lekker! …  Lees verder »

Wij eten dit gerecht regelmatig. Ook de kinderen zijn er dol op. …  Lees verder »

Ik kwam vroeger regelmatig in China en at daar vaak Kung Pao Kip. Dit recept is een combinatie van 'horen zeggen', traditionele recepten en eigen ervaringen. Het gerecht (zoals beschreven) is pittig, maar voor de meeste mensen 'te doen'. …  Lees verder »

Dit is mijn versie van het ultieme Indische vleesgerecht.  …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht, ook voor kinderen. Draag bij het eten geen witte kleren; de kerrie gaat er niet meer uit! …  Lees verder »

Dit is de 'echte' Kip Siam. Uit een pakje koken hoeft niet meer. …  Lees verder »

Na vele Thaise curries te hebben gemaakt die de kinderen allemaal te heet vonden, bleek deze een winnaar.  …  Lees verder »

Ik heb dit recept al jaren, op een fysiek blaadje. Maak het regelmatig en iedereen vindt het lekker!    …  Lees verder »

Een scheut wodka toevoegen. Per slot van rekening is dit een Russisch gerecht.Ik heb dat nu achterwege gelaten, omdat de kleinkinderen meeaten.Bovendien de paprika gaar laten pruttelen ( ook vanwege de kleintjes) Liever hou ik de paprika beetgaar.Zet voor de liefhebber worcestersaus en/ of tabasco op tafel. …  Lees verder »

Ik zag dit recept eens op internet en maakte mijn eigen variatie voor vrienden tijdens een dinertje.Tekst en foto is van mijzelf .Tip.... verwarm serveerschaaltjes of schelpen even goed voor.   …  Lees verder »

Vraag.... want ik zoek me suf. Hoeverwijder je een recept definitief? …  Lees verder »

Leuke combinatie van Italiaanse en Indonesische keuken. …  Lees verder »

Leuk voor kinderen. …  Lees verder »

Snel klaar zijn vanavond? Maak deze ovenschotel met spruitjes en wortel! …  Lees verder »

Zelf croutons maken is helemaal niet moeilijk en erg lekker. Zeker in combinatie met deze paprikasalade. Maak hem nu zelf als lunch of als bijgerecht.  …  Lees verder »

Kalettes zijn de perfecte combinatie tussen boerenkool en spruitjes, waardoor er een frisse mix bestaat tussen zoet en nootachtig.  …  Lees verder »

Geef de paarse spruiten eens een excotisch tintje door ze met een pittige kruidenpasta en wat rijst te serveren!  …  Lees verder »

Heerlijke lasagne van aubergine …  Lees verder »

Top