Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. oncookingterms
  3. Recepten van oncookingterms
Recepten van oncookingterms

Een heerlijke capucijnersschotel met rijst voor bij het WK 2018 om de sfeer te proeven van de landen die spelen dit recept is gebaseerd op de wedstrijd Duitsland-Mexico van allebei een beetje en je komt tot een verrassend gerecht uit en leuk om te verzinnen  vond ik dan. …  Lees verder »

Heerlijk gekruide kipkluifjes uit Zuid Spanje gestoofd met courgette en champignons in een  tomatensaus.n vleugje kerrie maakt het helemaal af lekker met rijst of couscous …  Lees verder »

Stevige cappucijnersschotel voor koude dagen.heerlijk gekruid en makkelijk te maken. lijkt op een Captain s dinnner maar is meer gekruid en maar met 1 bijgerecht. ui en mosterd zitten er al in. op de foto is een diepe schaal te zien dus niet 1 bord waar zoveel worst op ligt  ;)) …  Lees verder »

Alle spruitjes op een stokje  gemarineerd in Indische kruiden zoals bij vlees of kip maar dan dus als spruitje zijnde .met pindasaus  heerlijk ! ik ben gek op spruitjes en heb daarom dit bedacht voor bij de rijstafel, of als snack,net wat je wilt.wij vonden ze heerlijk en zelfs iemand die niet van spruitjes houdt sputterde eerst tegen en at  ze na t proeven toch  helemaal op.  …  Lees verder »

Heerlijke pie van gehakt met wortel/doperwten met puree en on top gebakken ui met belegen geraspte kaas. (makkelijk recept voor oa studenten en mannen die nooit koken  :) of als je zin hebt in een tv dinner.   …  Lees verder »

Toen we de tocht naar de Bromo(oost Java)gingen maken ,hebben mijn broer en ik dit gerecht gegeten in het hotelletje  waar je die nacht logeert om in de hele vroege ochtend de zonsopgang op de Bromo vulkaan te zien.een heerlijk vegetarisch gerecht maar ook een hele dierbare herinnering.. het hotel ligt heel afgelegen ,ik had op dit moment ook niet alles vers in huis,alleen de tahoe en gek genoeg smaakte het exact zo. …  Lees verder »

Een zalig  :) gerecht gemaakt met zwaardvissteaks  gemarineerd in mangochutney en gegaard in de oven. een mooi gerecht wat je met veel kunt combineren.   …  Lees verder »

Een familierecept,zo"n 20 jr oud,van ribkarbonaadjes in marinade,heel eenvoudig,dat wel. weer gevonden in een oud kookschrift. ws bij de verhuizing bij de boeken terechtgekomen.zo leuk dat ik het weer gevonden heb . en vandaag gemaakt.we werden er weer blij van  :) babi ketjap maar dan van vroeger. tempo doeloe dus …  Lees verder »

Heerlijk gekruid is deze pie,geinspireerd op de Engelse versie, waar wij ook gek op zijn,maar dan Indiaas. …  Lees verder »

Onlangs daar geweest en aangezien ik van kip,knoflook en Italie houd..met spek,kruiden,paprika en tomaat,gestoofd in bouillon kortom een heerlijk gerecht wat ik daar gegeten heb en met een beetje navraag tot dit recept gekomen  ;)oorspronkelijk wordt dit met Fave gegeten wat staat voor tuinbonenpuree, ik had nu geen verse tuinbonen dus heb het gemaakt met doperwtenpuree,maar...het gaat in deze even om de kip.deze is niet te versmaden . …  Lees verder »

Een heerlijke zachte en toch pittige chili op zn Andalusisch. dit is voor 2 a 3 pers. voor meer gewoon alles verdubbelen kan met alleen gehakt of chorizoworstjes  of allebei of alleen chorizo …  Lees verder »

Een frisse smaak krijgen deze mosselen door ze te koken in Radlerbier. hetzelfde effekt als met droge witte wijn maar dan met bier. …  Lees verder »

Als fan van kip weer een heerlijke kipstoof gemaakt met kerrie,rozijnen oa en gestoofd in droge witte wijn. …  Lees verder »

Heerlijke puree bij van alles en nog wat maar is heel toepasselijk bij alle herfstgerechten van vlles,kip of wild makkelijk te maken en smakelijk …  Lees verder »

Een heerlijke herfststoof,ik had dit eerder met sucadelappen gemaakt. ook heel lekker ,dus nu met ribkarbonaadjes en een puree van doperwten en kastanje champignons (recept ook bij mij te vinden) …  Lees verder »

Salade van meloen,ijsbersla en stukjes mozzarella met een zelfgemaakte dressing van olijfolie,honing,mosterd en sinaasappelmangosap heerlijk voor bij een Italiaans buffet maar ook bij de bbq  de dressing is voor praktisch alle salades te gebruiken zelfs voor een garnalensla. als je voor vers gaat,prak dan een rijpe mango door wat versuitgeperst (Hand) sinaasappelsap maar ik vond dit sap makkelijk en smaakvol …  Lees verder »

Top