1. Home
  2. ollie883
  3. Recepten van ollie883
Recepten van ollie883

Mijn oma en opa woonde op een boerderij, daar ben ik ook groot gegroeit. Aan deze boeren-wintercake heb ik ook mijn herrineringen, vooral bij de houtkachel in de woonkeuken, en mocht dan altijd helpen. Heb dit recept ook van mijn oma gekregen en we zijn er allemaal dol op. …  Lees verder »

Een heerlijk frans klassieker die vooral veel in najaar en winter wordt gegeten. Elke wijn kan hiervoor gebruikt worden, natuurlijk geen kostbare wijn want dat zou jammer zijn deze te verwarmen. Maar een voudige goede wijn die ook lekker is om te drinken is heel geschikt. Als het maar geen wrange wijn is, die geeft ook aan het gerecht een slechte smaak, de zuren worden door het inkoken nog eens extra geaccentueerd. …  Lees verder »

Heerlijke ovenschotel van zuurkool met kerrieroom en appel. …  Lees verder »

Deze cake is niet alleen voor sinterklaas, maar lekker het gehele jaar door. Gewoon wanneer je er zin in hebt!!! …  Lees verder »

Een makkelijk taart die overheerlijk smaakt. …  Lees verder »

Dit moet je proeven, heerlijk en een makkelijk recept. …  Lees verder »

Een verrassende taart in geuren en kleuren!!! Heerlijk, is de moeite waard om eens op tafel te brengen!!! …  Lees verder »

Deze lamsbout is verrukkelijk van smaak!!! …  Lees verder »

Tramezzini met parmaham en rucola. In vrijwel elke italiaanse bar liggen deze tramezzini, op verschillende manieren belegd, in de vritrine, Zalig!!!! …  Lees verder »

Dit broodje komt uit New York en BLT staat voor bacon, lettuce en tomato (bacon, sla en tomaat) Deze royaal gevulde sandwiches zijn rijk van smaak door de krokant gebakken bacon. Heerlijk!!!! …  Lees verder »

Een heerlijk visgerecht, kan ook vervangen worden door pangafilet. …  Lees verder »

Heerlijk als toetje, maar ze moeten wel a la minute worden gemaakt. …  Lees verder »

Heerlijke smakelijk kipkerrie, die ik in alle drukte op tafel kan brengen, waar ik niet zolang in de keuken hoeft testaan.... …  Lees verder »

Voorjaar en rabarber horen bij elkaar!!!. De lekkere stengels zijn in deze tijd van het jaar nog mooi rood en extra sappig. …  Lees verder »

Een heerlijke spaanse snelle en gezonde stoofpot. …  Lees verder »

Eigenlijk is brownie ook gewoon een cake, alleen wordt het beslag niet zo lang luchtig geklopt. Men gebruikt hier voor een lage platte vorm in plaats van een normale cakevorm. Daardoor rijst brownie niet zo hoog en blijft gebak lekker vochtig. …  Lees verder »

Een heerlijk grieks stoof recept!!! Ruikt zo lekker en smaakt verrukkelijk hoe langer stoven hoe lekkerder het is. …  Lees verder »

Hoera voor het mooie weer!!! Heeft men weinig tijd wordt het heel gemakkelijk om deze lekkere spiesjes te maken, met voorgesneden fruit... Heerlijk om lekker buiten van te genieten, …  Lees verder »

Top