Rum, Jus dorange, Frisdrank … Lees verder »
Rum, Jus dorange, Frisdrank … Lees verder »
Gin, Vruchtensap, Anders … Lees verder »
Rum, Pisang ambon, Frisdrank … Lees verder »
Gin, Jus dorange, Vruchtensap … Lees verder »
Wodka, Jus dorange, Vruchtensap … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
"Pincho de huevo duro" … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Dit heerlijke mosselgerecht komt uit de streek van Porto. Het is pittig maar niet echt pikant. Vaak worden er ook garnalen aan toegevoegd. En natuurlijk drinkt u hier een vinho verde bij. Ikzelf geef het soms in het mosselseizoen bestrooid met verse Noordzeegarnalen als voorgerecht en soep tegelijk voor 4 personen. … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Ameijoas in Algarve-stijl worden gekookt in een zgn. cataplana, een gewelfd gevormde, oorspronkelijk koperen snelkookpan. Als deze attractieve pan aan tafel geopend wordt, zijn de aroma's die vrijkomen van de gerookte ham, zeeverse schelpdieren, tomaten, paprika, piripiri en koriander, een verademing: de ware smaak van de Algarve. En de sappen worden verslonden met heerlijk brood, gemaakt van zuurdeeg. Het hele feestmaal wordt weggespoeld met een kruidige vinho verde zoals Quinta da Avelada ! … Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
… Lees verder »
Een recept van meesterkok Vincent Gardinal van het gastronomisch restaurant "Le Prieure Saint Gery" te Solre-Saint-Gery. … Lees verder »