1. Home
  2. nesciio
  3. Recepten van nesciio
Recepten van nesciio

Ingrediënten die erg goed met elkaar samengaan. Je kunt het overigens ook met pasta of wraps bereiden. …  Lees verder »

Deze vega maïskoekjes zijn zeker het proberen waard! …  Lees verder »

Risotto-rijst lijkt op gewone rijst, maar is toch erg anders. Het is een bekend voorgerecht uit het noorden van Italië. Het kenmerkendste is de bereidingswijze, waarbij de zetmeel een romige verbinding maakt tussen de rijstkorrels. De rijst is rond en kan meer dan vier keer het eigen gewicht aan vocht opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken. …  Lees verder »

Heerlijk recept met in ei-opgebakken kabeljauw en aardappelchips …  Lees verder »

Dit gerecht is een erg aangename smaakexplosie! Doordat je het gerecht in kokend water bereid trekken de aromas van de chouriço worst in het water. Hierdoor trekt de smaak van de chouriço weer in de rest van de ingrediënten. …  Lees verder »

Verrukkelijk! …  Lees verder »

De eerste keer dat ik spruitjes at, at ik het op deze manier. Ik hoef het niet meer op een andere manier kan ik je wel vertellen. Super simpel en verrassend lekker! …  Lees verder »

Açordas zijn dikke, voedzame broodsoepen, gemaakt van eenvoudige, goedkope ingredienten. Het is een gerecht waar dit gedeelte van Portugal, de Alentejo, om bekend staat. Oorspronkelijk zijn de soepen bedoeld om de honger van boeren tijdens of na een dag hard werken te stillen. Er zijn veel verschillende variaties mogelijk met açorda`s. Zo maken sommige ze in een uitgehold broodje, een versie van tomaten, krab, kokkels of een ander hoofdingrediënt naar keuze. Je kunt deze versie ook zonder vis eten zoals veel mensen doen. Laat dan alleen de bacalhau weg en je houdt de basis, een super lekkere Alentejaanse broodsoep, over. …  Lees verder »

Een lekkere vega-burger waar je eindeloos mee kunt variëren! …  Lees verder »

Top