1. Home
  2. mowi
  3. Recepten van mowi
Recepten van mowi

De veelzijdigheid van een airfryer is echt geweldig. Zo kun je een leuke taart maken van tortillas, weer eens iets anders dan de opgerolde versie. Dit recept is voor een 5,5 ltr. airfryer bakblik.  …  Lees verder »

Dit is het resultaat van vaak proberen. Via bestaande pekelvlees, corned beef en pastrami recepten hier op uitgekomen. En de Sous Vide bereiding i.p.v. langzaamgarend in oven, crockpot of pan is geweldig. Meer fotoos volgen. …  Lees verder »

Ik bedenk momenteel heel veel mogelijke variaties op de populaire 'pokebowl'. Deze vinden wij erg geslaagd, een blijvertje. De genoemde gulashpasta kun je via het internet bestellen of kopen in spciaalzaken. De pasta is trouwens multi bruikbaar. In een zelfgemaakte rollade, gehaktballen etc. …  Lees verder »

Al een tijdje aan het proberen om zelf echt lekkere hummus te maken, omdat in de kant en klare zoveel zout zit. En, yippie, het is gelukt. Smaakt echt voortreffelijk. Belangrijk: gebruik de lichte tahin en echt goede olijfolie. (En dat is niet die van € 3,99 de liter...) …  Lees verder »

Echt alles kan in een bowl. Als de smaken maar bij elkaar passen. Verrassend! …  Lees verder »

Tja, als je net in het bezit bent van een airfryer, stroop je het internet af naar lekkere recepten... heb het wel enigzins aangepast. Wij houden wel van wat meer knoflook en pittig. …  Lees verder »

Stond vandaag in het AD. Lijkt me heerlijk. Langoustines met mayonaise …  Lees verder »

Ik had de laatste dag voor de vakantie nog 500 gram kleine tomaatjes over. Dit leek me lekker bij de kliekjes als o.a. humus, tapenade, yoghurt-munt-knoflooksuas, kaas, chorizo, eieren en stokbrood. Wat is eten toch genieten! …  Lees verder »

Mijn man maakte vroeger vaak een köfte, waar hij het recept niet meer van heeft. Maar dit lijkt erop en is bij ons absoluut een blijvertje. …  Lees verder »

Pastinaak. Een van die 'vergeten' groenten. Ik zag ze op de markt, en dacht: daar kan ik wat mee. Burgers! …  Lees verder »

Zelf voeg ik ook gember kurkuma pasta toe. (Zie het recept) Die maak ik regelmatig zelf. Voor een heerlijk pittige Aziatische bite. …  Lees verder »

Daar wij nogal graag gember en kurkuma toevoegen aan gerechten en dranken,  maak ik regelmatig een soort pasta van gember en kurkuma. Geeft zo'n heerlijke smaak aan veel gerechten en dranken. Sauzen, soepen, stoofpotten etc. En denk aan thee, verse sappen zoals sinaasappelsap en uit de sapcentrifuge zoals wortelsap, bietensap etc., waarmee je de heerlijkste combinaties kunt maken. …  Lees verder »

Top