1. Home
  2. mowi
  3. Recepten van mowi
Recepten van mowi

Lekker als hoofgerecht, bij de borrel en tijdens een picknick. (Ook koud erg lekker) …  Lees verder »

Het is een combinatie van Japans en Koreaanse keuken. Zo verrassend! …  Lees verder »

Ook lekker als tapa bij de borrel, of als onderdeel van een tapas avond.. Uiteraard kun je hoeveelheid aanpassen. Ik vind het wel lekker in het vooruit te bereiden, vooral omdat een slowcooker zich daar zo lekker voor leent. …  Lees verder »

Ik kwam in een recept tegen: Al Andalus van Jonnie de Boer. Dat kan ik hier in Spanje niet krijgen, dus na enig googelen de ingrediënten gevonden en samenstelling gevonden.  …  Lees verder »

Ik had een stukje zalmfilet over van de pokebowl en wilde al langeretijd zelf eens kroketjes maken voor de Air Fryer. Nou, dat is gelukt! Heerlijk waren ze, en heel gemakkelijk te maken. …  Lees verder »

Zoals het meeste uit de slowcooker: heerlijk. Die boterzachte kip is onovertroffen uit een slowcooker. …  Lees verder »

Vele variaties gemaakt, maar dit is mijn favriet. Juist door niet alles te pureren. …  Lees verder »

8 ingrediëntenVis 2 (6 ounce) boneless and skinless yellowfin tuna, boneless and skinless steaks Groenten 1 tsp Ginger 1 Green onions Specerijen 2 tsp Honey 1/4 cup Soy sauce  Bakken en specerijen 1 Sesame seeds Olie en azijn 1/2 tsp Rice vinegar 1 tsp Sesame oil …  Lees verder »

INDONESISCH KOOKBOEK SELAMAT MAKAN Uitgave: Koninklijke Marine Samensteller: W.F.P.H. Rademakers Bewerkte versie (lay out) van de 13de editie, 6 oktober 1999 …  Lees verder »

Op deze manier haal je het beste uit je groenten naar boven.Poffen is volgens Beuk een goede manier om je groenten te garen. ,,Je kunt ze in hun geheel met schil in de oven doen. Of inpakken in aluminiumfolie. In folie ingepakt hou je meer vocht uit de groenten vast.€Knapperig en droog Quote:Het kost je niet veel tijd, maar je moet het wel de tijd gunnenRamon Beuk Wil je juist dat de buitenkant een beetje knapperig en droog wordt, dan leg je ze gewoon open in de oven, tipt Beuk. ,,De temperatuur bepaalt hoe lang je groenten in de oven legt en dus ook het resultaat. En het resultaat is zo fijn! Niet omdat ik dat vind. Maar omdat het gewoon zo is. Je proeft namelijk bij poffen veel meer de essentie van de groenten.€ …  Lees verder »

Wij eten het met köfte, of dit soort vleesgerechten. …  Lees verder »

Mijn man vond dit recept en zegt: kijk, lekker makkelijk en snel. Ok, het is best snel klaar, maar het duurt altijd langer dan de positieveling die dit op internet heeft gezet. Maar heel lekker is het wel. Voor ons een blijvertje.  …  Lees verder »

Lekker en koohydraatarm. Met courgette in sliertjes geraspt i.p.v. pasta. …  Lees verder »

De veelzijdigheid van een airfryer is echt geweldig. Zo kun je een leuke taart maken van tortillas, weer eens iets anders dan de opgerolde versie. Dit recept is voor een 5,5 ltr. airfryer bakblik.  …  Lees verder »

Dit is het resultaat van vaak proberen. Via bestaande pekelvlees, corned beef en pastrami recepten hier op uitgekomen. En de Sous Vide bereiding i.p.v. langzaamgarend in oven, crockpot of pan is geweldig. Meer fotoos volgen. …  Lees verder »

Top