Op tv gezien, vertaling volgt … Lees verder »
Op tv gezien, vertaling volgt … Lees verder »
Lekker met coquilles … Lees verder »
Deze romige bananentaart is echt verrukkelijk en hij is in een mum van tijd klaar! Je wilt nooit meer een andere taart.. … Lees verder »
Ook lekker … Lees verder »
Gewoon lekker … Lees verder »
24 kitchen … Lees verder »
We verdienen een opkikker. Wat dacht je van een patatje stoof: een bak dikke frieten met een flinke portie zacht gegaard rundvlees? Een fles vette wijn ernaast, zo houden we de griep wel buiten de deur … Lees verder »
Kipfilet gesmoord in sojasaus met paksoi … Lees verder »
Probeer deze frietjes met kaneel, chilipoeder, komijn, tijm, en rozemarijn eens, een verrassend lekkere combi! … Lees verder »
Gnocchi alla sorrentina. Recept uit de streek Campania … Lees verder »
Voor de balletjes: 200 gr kalfsgehakt 200 gr rundergehakt 200 gr varkensgehakt 3 à 4 teentjes knoflook fijn gehakte peterselie 3 eetlepels bloem 1 ei 1 eidooier zout en peper Voor de saus: 100 gr pekelvlees in stukjes 250 gr groene olijven zonder pit 2 soeplepels olijfolie zout, peper ½ fijn gehakt ui 2 soeplepels tomatenpuree een handje gedroogde paddestoelen 1 blaadje laurier … Lees verder »
800 aardappels Olijfolie om in te bakken 1 rode ui 3 teentjes knoflook 30 g zwarte olijven zonder pit 150 g feta 0.25 bosje peterselie 1 tl oregano 4 varkensfiletlapjes 1 komkommer 1 rode paprika 1 gele paprika 0.25 bosje dille 200 ml magere yoghurt zout versgemalen peper … Lees verder »
Zo vinden kinderen zuurkool wel lekker … Lees verder »
1,5 stuk(s) courgette 6 stuk(s) courgettebloemen 1,5 bosje(s) Platte peterselie 1,5 stuk(s) Rode peper 1 teentje(s) knoflook 1 stuk(s) citroenen 0,5 stuk(s) krop friseesla 50 gram Parmigiano reggiano 150 gram tarwebloem 150 gram maismeel 100 milliliter bruiswater 100 milliliter olijfolie 0,5 liter zonnebloemolie … Lees verder »
… Lees verder »
Paprika Varkensvlees Kalfsvlees Olijfolie Koriander Spek Portugese chorizo Ui Knoflook Wortel Selderij Laurier Paprikapoeder Tijm Pepertjes Gesneden tomaat Bliktomaten Garnalen Venusschelpen Zout/peper … Lees verder »
300 gram boter 3 theelepel(s) blanke azijn 200 gram suiker 3 stronkjes witlof 6 stuk(s) barbarie eendenfilet 2 stuk(s) ui 500 gram aardappelen 2 eetlepel(s) aardappelmeel 25 gram peterselie 5 eetlepel(s) paneermeel … Lees verder »
Kookroom (bijv. blue band finesse) melk kerrie mosterd honing zout peper maizena water … Lees verder »