1. Home
  2. monique_gr
  3. Recepten van monique_gr
Recepten van monique_gr

Erg licht - heerlijk van smaak - eenvoudig te bereiden! …  Lees verder »

Echt smullen en om je vingers bij af te likken! 'Irene bedankt!' …  Lees verder »

Gezond, eenvoudig, lekker en zacht van smaak. Voorbereiden slechts 20 minuten - dan nog 20 minuten in de oven! …  Lees verder »

Een heerlijk voorgerecht met spinaziesla, witlof, vleestomaat, mozarella en pijnboompitten. Smullen maar! …  Lees verder »

Een heerlijke Zomerse salade met avocado, gerookte kip, en een frisse (roquefort)dressing. In 10 minuten klaar! Uit de Allerhande en gelijk uitgeprobeerd …  Lees verder »

Dit is een zeer gezond en bijzonder lekker gerecht! En behoort tot 1 van mijn FAVORIETEN! Het uitproberen waard. …  Lees verder »

Een overheerlijke frisse maaltijdsalade. Met de lente/zomerkriebels en een lekker glas wijn heb je een heerlijk Lentegerecht. Smullen maar! …  Lees verder »

1 courgette, 1 teentje knoflook, olijfolie. …  Lees verder »

Weer eens wat anders! En binnen de 20 minuten klaar! …  Lees verder »

Erg gezond en lekkere visovenschotel! Slechts 230 kcal per persoon Het uitproberen waard! …  Lees verder »

Overheerlijke Nougat-Schuimtaart! Een origineel nagerecht. Let op: na het bereiden moet het geheel nog minimaal 4 uur in de diepvries. …  Lees verder »

Erg lekker, fris, vitaminerijk en gezond! Verse ananas smaakt SUPER! Daarnaast is ananas caloriearm en stimuleert het darmen en nieren. …  Lees verder »

Een gezond, snel en lekker gerecht. Per portie slechts 310 kcal (exclusief de pasta). Je kunt er in plaats van pasta ook rijst of aardappelpuree bij nemen, afhankelijk van je eigen voorkeuren. …  Lees verder »

Ik lustte geen spinazie totdat m'n vriend dit maakte! Knapperige Spinazie uit de wok in verse knoflook en een klein beetje olijfolie. …  Lees verder »

De allerlekkerste Zalm Carpaccio ! En erg snel klaar! …  Lees verder »

Top