1. Home
  2. mobiel_1375253334
  3. Recepten van mobiel_1375253334
Recepten van mobiel_1375253334

Een lekker en gezellig recept, voor bij een buffet, een lekkere kop soep of bij de borrel enz. Wanneer je een keer minder tijd hebt, kun je ook 'gewoon' een lekker brood bij de bakker halen natuurlijk. Het is een recept, dat wel vult!   …  Lees verder »

Voor een heerlijke afsluiting van de maaltijd. …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht gebaseerd op de venkelsoep, zoals deze vroeger ooit in de Allerhande stond, maar ja, die had ik na zo'n 20 jaar natuurlijk niet meer. Nu op de app niet meer het recept van deze soep te vinden. Vandaar nu maar graven in het geheugen en na wat bijschaven de afgelopen tijd was deze keer was de smaak precies zoals deze moest zijn......... Hoop dat het jullie ook mag smaken. …  Lees verder »

Heerlijk om zelf te bepalen welke kruiden je op je noten wilt. Daarbij kun je ook nog zelf kiezen welke noten/zaden je hiervoor wilt gebruiken.  …  Lees verder »

Een heerlijke uientaart uit Zuid-Duitsland. Met de smaak, die smaakt naar meer en een lekker glas wijn.  Heerlijk als hoofdmaaltijd met een lekkere salade, of als brunchgerecht of buffet..... …  Lees verder »

Een heerlijk en relatief eenvoudig gerecht, waarbij de restjes erg makkelijk tot een salade verwerkt kunnen worden. …  Lees verder »

Een heerlijke siroop/gelei, die zowel op het brood als in de thee gebruikt kan worden. Een variatie op de 'gewone' paardenbloemgelei/-honing. Je bent er even mee bezig, maar het is echt de moeite waard. …  Lees verder »

Heerlijk om dit in huis te hebben.  Gewoon als siroop met water, met mineraalwater, maar ook lekker om door sekt of wijn te doen en bij........... …  Lees verder »

Een botercreme die zowel gebruikt kan worden als topping voor een cupcake, maar ook heerlijk is, als tussenlaag bij een taart enz. …  Lees verder »

Een ideale manier, om je oud brood te gebruiken en de restjes uit de koelkast op te ruimen. …  Lees verder »

Heerlijk om te gebruiken in oosterse gerechten / 'kruiden'boters enz. Normaal gesproken duurt het zeker 6 weken eer je ingelegde citroenen klaar zijn. Deze zijn na ongeveer 2 á 3 uur al klaar! Gelukkig wel ook langere tijd houdbaar. …  Lees verder »

Een heerlijke recept voor een zomerse dag, tussendoor of wanneer je maar wilt.  Natuurlijk kun je kant en klare vlierbesbloesemsiroop kopen, maar zelf maken is mogelijk (in het juiste seizoen....... zie: c vlierbesbloesemsiroop …  Lees verder »

Een heerlijke, gezonde maissoep. Altijd weer lekker om als vooraf, hoofdgerecht, of gerechtje bij een buffet neer te zetten.  Ook heel lekker om aan te vullen met een gemengde salade en/of brood. Altijd weer een succes als dit op tafel komt.  Natuurlijk kan het ook vegetarisch gemaakt worden, als er gebruik gemaakt wordt van groentebouillon. Het recept is voor ruim 8 personen. Zelf maak ik altijd deze hoeveelheid, zodat we er nog een keer op een druk moment van kunnen eten. Het kan ook eenvoudig ingevroren worden indien gewenst.  Ook heerllijk om met een restje een saus voor bij rijst en kip te maken, door kipfilet aan te bakken met peper, zout en kerrie en/of garam masala. Daarna de 'soep' als saus toevoegen en evt. iets binden. Heerlijk om hier nog broccoli door te doen. …  Lees verder »

Top