1 zak pasta, bijv gekleurde spirali, gaar koken en afkoelen
2 blikken tonijn in olijfolie
Olijven, halveren
Zongedroogde tomaten, in stukjes
Tomaten, in stukjes
Paprika, in blokjes
Komkommer, in stukjes
Olijfolie
Mosterd, peper en Italiaanse kruiden
Maïs
Feta, in blokjes …
Lees verder »
1 bloemkool, gaar in roosjes
1 pakje roomkaas met kruiden ( boursin, paturain of eigen merk)
3 eieren
5 plakjes bladerdeeg, ontdooien
150 ml melk
Boter om in te vetten
Eventueel 50 gr geraspte kaas
Zwarte peper …
Lees verder »
2 eetl. Olie
1 zak roerbakmix, 400 gr
1 pot sperziebonen, 450 gr
1 pot Patak′s Korma saus
1 blik ananas, 234 gr
100 gr ongezouten cashewnoten …
Lees verder »