1. Home
  2. miyoesda
  3. Recepten van miyoesda
Recepten van miyoesda

Dit is een recept wat ik tegenkwam in mijn eerste kookboek, 27 jaar geleden. Ik probeerde het uit en was meteen verkocht. Daardoor is het een mooie traditie voor oudjaarsavond geworden. …  Lees verder »

Vandaag las ik op het forum het volgende onderwerp:"Budgetkoken..Hoe goedkoop is dit eigenlijk?" De auteur van dit bericht gaf aan dat ze even noodgedwongen budget maaltijden op tafel moest zetten en deze qua smaak niet echt kon waarderen. Jammer, want smaak zit hem niet in dure ingrediënten, tenzij kaviaar & champagne je ultieme smaakgenot is. Vandaag at ik met mijn gezin (5-personen) een volledige zeer smakelijke maaltijd voor het bedrag van 5,00 Euro in totaal. (incusief alle ingrediënten, Lidl) Hierbij het recept. …  Lees verder »

-4 kippenpoten -flinke bos verse basilicum -rode kerstomaatjes -gele kerstomaatjes -pruimtomaten -hele bol knoflook -verse rode chilipeper -olijfolie -zeezout -zwarte peper …  Lees verder »

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. …  Lees verder »

Smakelijke salade die het erg goed doet als bijgerecht bij spaghettie bolognese. Het nat van de salade vermengd op het bord met de spaghetti geeft een heerlijke kruidige smaak. …  Lees verder »

Top