1. Home
  2. misseliza
  3. Recepten van misseliza
Recepten van misseliza

Met deze taart zet je een lekkere en gezonde maaltijd op tafel, die goed betaalbaar is en makkelijk te bereiden. De meeste tijd gaat in het bakken zitten. …  Lees verder »

Mijn eigen versie van een heerlijke Australische traktatie. Mislukt nooit. Ook leuk als cadeautje …  Lees verder »

LET OP de oventemperatuur is gewijzigd!!! lekker voor allerhande gelegenheden en leuk als cadeau …  Lees verder »

1 savooiekool, buitenste bladeren verwijderd 20 g boter of 2 eetlepels olijfolie 1/3 wortel, in kleine blokjes Zeezout en versgemalen zwarte peper …  Lees verder »

Een heerlijk stuk varkensbuik. Het is simpel te maken. Er is alleen veel tijd nodig voor het marineren en garen in de oven: Voorbereidingstijd 25 minuten, plus 1 nacht marineren en het maken van de gebraiseerde kool en aardappels. Bereidingstijd 4 uur en 30 minuten …  Lees verder »

Deze taart is machtig en machtig lekker. Het recept is met veel experimenteren uiteindelijk goed gelukt. Het was eerst de bedoeling een pudding te maken op de ouderwetse manier. En dit kwam er uiteindelijk uit. Maar pas op, het resultaat is afhankelijk van de kwaliteit van de eieren. …  Lees verder »

James Tanner: Dit is precies wat er staat: zoetzuur. De wat zoutige ricotta past heel goed bij de prei. Een klapper, dit gerecht. Voor niet-vegetariërs is dit een prima gerecht bij geglaceerde ham, want de smaken gaan heel goed samen. Ik ben zelf ben geen vegetariër, maar ik wil minimaal 1-2 vleesloze maaltijden per week eten. Met dit recept heb ik een welkome aanvulling op dat menu gevonden. …  Lees verder »

James Tanner: Dit doet me denken aan mijn jeugd. Bij dit typisch Engelse gerecht passen doperwten, puree en dikke uiensaus. Ik heb er alleen een komkommersalade bijgedaan (kleine eters) …  Lees verder »

Een heerlijk romige en toch pittige soep …  Lees verder »

Toen mijn kinderen nog klein waren is deze schotel gaandeweg ontstaan. Intussen is hij favoriet bij kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Budgetkoken op hoog niveau en gezond en slank. …  Lees verder »

Het recept komt uit het Meat Free Monday Kookboek, een verzameling vegetarische recepten van Paul McCartney en dochters. …  Lees verder »

Het recept komt uit het Meat Free Monday Kookboek, een verzameling vegetarische recepten van Paul McCartney en dochters. Dit recept is geschreven door Josephine Fairley. …  Lees verder »

Top