1. Home
  2. meeuw405
  3. Recepten van meeuw405
Recepten van meeuw405

Een ovenschotel die je zeker eens moet proberen, het is best wel een makkelijke maaltijd maar wel echt heel lekker. …  Lees verder »

Weer een lekker maar simpel gerecht wat je toch eens moet proberen. Zeker de mosterdcrème is een aanrader.  …  Lees verder »

Een lekker recept om te maken en nog lekkerder om op te eten. Ik zou zeggen maak het en laat weten wat je ervan vindt. …  Lees verder »

Ik heb een oud kookboek van mijn vader waar dit recpt in staat, en vond het nu eens tijd om het te maken. Het recept is al zo'n 40 jaar oud dus heb ik de azijn vervangen voor rode wijnazijn. Wij hebben dit gegeten met een runderstoofvlees in bokbier gestoofd. Laat het jullie smaken als je het ook eens gaat maken. …  Lees verder »

Een leuk recept wat ik uit een oud kookboek van Iglo heb,maar wel op mijn eigen manier en aangepast …  Lees verder »

Er zijn al veel recepten van een gevulde omelet, maar dit is mijn versie. …  Lees verder »

Een lekker recept met vis. Roodbaars is een vis met veel smaak, de romige sherrysaus en paprika maaakt het af. …  Lees verder »

Ik wilde eens een pittige vis, nou met dit recept is het gelukt. Ik zou zeggen maak het eens en laat weten wat je er van vindt. …  Lees verder »

Ik wil dit recept jullie niet onthouden van Voedingscentrum.  …  Lees verder »

Ik had nog 2 gare kippenpoten liggen en moest er toch iets mee.Dus besloot ik ze maar te plukken en er een lekker hapje van te maken op een broodje.Uiteraard met wat ik in huis had en ik vind dat het aardig gelukt is. Probeer het maar eens, ik heb wel inspiratie opgedaan van De Kokende Zussen met mijn dank ervoor. …  Lees verder »

Weer een lekker gerechtje wat snel klaar is, als je eens geen zin hebt om uitgebreid te kokkerellen. …  Lees verder »

Dit broodje eten we weleens in de stad, dus heb ik het op mijn manier gemaakt.  …  Lees verder »

Ikzelf was geen liefhebber van tuinbonen totdat ik ze "dubbeldopte". Het is een heel werk om ze pellen maar de moeite waard. Dus zou ik zeggen probeer het en laat het weten wat je er van vindt. …  Lees verder »

Ik wilde eens iets anders in de braadzak dan alleen kip, dus deze kabeljauw geprobeerd en het was heerlijk. Probeer het uit zou ik zeggen. …  Lees verder »

Lekkere kip met een pittige saus en kippedij is erg lekker mals. …  Lees verder »

Gemaakt met wat ik in huis heb, want weggooien doen we niet. En er is best wel een lekker prutje uitgekomen. Probeer maar eens en laat het weten wat je er van vindt. …  Lees verder »

Deze maiskoekjes heb ik gemaakt bij de nieuwjaarsborrel, maar is ook lekker als bijgerecht bij bv. een oosterse tafel of indisch. Aantal personen is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en liefhebbers van deze maiskoekjes. …  Lees verder »

Top