1. Home
  2. meeuw405
  3. Recepten van meeuw405
Recepten van meeuw405

Weer een lekker gerechtje wat snel klaar is, als je eens geen zin hebt om uitgebreid te kokkerellen. …  Lees verder »

Dit broodje eten we weleens in de stad, dus heb ik het op mijn manier gemaakt.  …  Lees verder »

Ikzelf was geen liefhebber van tuinbonen totdat ik ze "dubbeldopte". Het is een heel werk om ze pellen maar de moeite waard. Dus zou ik zeggen probeer het en laat het weten wat je er van vindt. …  Lees verder »

Ik wilde eens iets anders in de braadzak dan alleen kip, dus deze kabeljauw geprobeerd en het was heerlijk. Probeer het uit zou ik zeggen. …  Lees verder »

Lekkere kip met een pittige saus en kippedij is erg lekker mals. …  Lees verder »

Gemaakt met wat ik in huis heb, want weggooien doen we niet. En er is best wel een lekker prutje uitgekomen. Probeer maar eens en laat het weten wat je er van vindt. …  Lees verder »

Deze maiskoekjes heb ik gemaakt bij de nieuwjaarsborrel, maar is ook lekker als bijgerecht bij bv. een oosterse tafel of indisch. Aantal personen is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en liefhebbers van deze maiskoekjes. …  Lees verder »

De babi pangang heb ik van internet maar zelf wat aangepast met de rijst die ik zomaar gemaakt heb in de hoop dat deze wel zou smaken. Nou en dat is aardig gelukt. Ik zou zeggen probeer maar eens uit. …  Lees verder »

~~Soms heb ik teveel in huis gehaald en wat dan overblijft van het gerecht dat ik gemaakt heb ga ik maar een beetje verzinnen en improviseren om alles op te maken. En dan maar hopen dat er iets lekkers uit komt. …  Lees verder »

Ik had weer wat over van andere recepten en dus maar opgemaakt in een overheerlijke tosti. …  Lees verder »

Een ovenschotel die ik maak met shoarma en groenten. Het was weer heerlijk!! Maar helaas staan de foto's er gedraaid op en het lukt me niet om ze goed te krijgen, gelukkig blijft de smaak wel hetzelfde.Helaas op de foto van de kruiden staan er de volgende kruiden niet bij 2 theelepels djinten en 2 theelepels koriander hoort er echt bij. …  Lees verder »

Het is erg simpel maar de smaak heerlijk!!! …  Lees verder »

Gewoon weer een lekker receptje uit m'n eigen keuken. …  Lees verder »

Ik moest toch iets lekkers maken van een simpele chinese kool en ik vind dat het aardig gelukt is. Probeer het maar eens. …  Lees verder »

Ik had nog gegrilde kip over en er maar weer iets lekkers van gemaakt. …  Lees verder »

Omdat de meeste schotels met gehakt zijn heb ik deze keer voor saucijzen gekozen(omdat ik ze in de vriezer had liggen).Maar toch een lekkere combinatie. …  Lees verder »

Ik kook meestal voor 2 personen dus hou ik altijd wel wat over, dus vandaag deze ovenschotel. …  Lees verder »

Een omelet maar dan iets schuimiger, gevuld met champignons, uitje en gegrilde ham …  Lees verder »

Top