1. Home
  2. mediterranekeuken
  3. Recepten van mediterranekeuken
Recepten van mediterranekeuken

Het eigenlijke recept is met perziken, maar omdat verse perziken niet meer leverbaar zijn heb ik het met peer gedaan. Je kan ook perzik uit blik nemen. Heerlijk met Moscato d'Asti. …  Lees verder »

Heel makkelijk, daarnaast kan je het voorbereiden als de gasten er nog niet zijn en heel erg lekker. Elke keer gebruik ik weer andere kruiden. …  Lees verder »

Dirt gerecht heb ik gister gemaakt, maar in plaats van Barolo heb ik Roero gebruikt. Deze wijn wordt van dezelfde druif gemaakt, maar is vaak een stuk voordeliger. Gestoofd rundvlees in Roero wijn. …  Lees verder »

Dit heerlijke gerecht heb ik afgelopen weekend gemaakt. Het komt uit BIG BOOK OF BASICS, maar in plaats van lamsbout heb ik lamsschouder voor gebruikt. Voordeel ook de bijgerechten gaan in de bakblik, waardoor je weinig pannen hoeft af te wassen. …  Lees verder »

Dit heb ik gemaakt voor een etentje met vrienden. Mijn moeder gaf me dit recept. Zij woont in Zuid Frankrijk, hier eet men veel gerechten met bonen vaak in combinatie met eend of lam. Het was heel erg lekker. …  Lees verder »

Dit komt ook uit een Frans kooktijdschrift. Heerlijke recepten staan hierin. De week bij mijn ouders heb ik aardig wat overgenomen, maar ik had te weinig tijd om het af te maken. …  Lees verder »

In een Frans tijdschrift was dit recept voor 2 personen. Ik vind het wel veel, want dan heb je ook 3 eieren. Ze zijn wel allemaal met andere ingredienten gemaakt. Zondag ochtend aten we vaak bij mijn ouders ei in ovenbakje. Mijn vader vond het leuk om te experimenteren in de keuken. …  Lees verder »

Dit recept heb ik uit een Frans kooktijdschrift. …  Lees verder »

Top