1. Home
  2. meatteam1
  3. Recepten van meatteam1
Recepten van meatteam1

Gemaakt - Gegeten - Goedgekeurd …  Lees verder »

Deze maaltijd veel gegeten. Lekker snel klaar. Een aanradertje …  Lees verder »

Gemaakt, Gegeten, Goedgekeurd Is nogal pittig, maar je kan dat evt afblussen door er wat yoghurt doorheen te roeren, de smaak wordt er niet minder van. …  Lees verder »

2 el olijfolie, 1 ui (gesnipperd), 1 teen knoflook (fijngehakt), 1/2 knolselderij (geschild en in blokjes), 2 blikken tomatenblokjes op sap (400gr), 3 el peterselie (fijngehakt + extra voor garnering), 3 el koriander (fijngehakt + extra voor garnering), 1 1/2 tl kaneel, 1 tl gemalen komijn (djinten), enkele saffraandraadjes, 6 kipkarbonades, 1 blik kikkererwten (400gr - uitgelekt). …  Lees verder »

2 grote of 4 kleine zoete aardappelen (geschild en in lengtepartjes gesneden), olijfolie, versgemalen peper, (zee)zout, 400 gr (extra) mager rundergehakt, 1 ei, 1 el Thaise rode currypasta, 1/2 rode ui (geraspt), 1 bosje koriander (fijngehakt), 1 mango (in blokjes), 1 rood pepertje (fijngehakt, evt de zaadjes verwijderen las je niet van al te pittig houdt), sap van 1/2 limoen, 1 kropje little gem. …  Lees verder »

Gemaakt, gegeten & goedgekeurd …  Lees verder »

Gemaakt, Gegeten, Goedgekeurd …  Lees verder »

De pangiusfilet kan je ook vervangen door andere makkelijke witvissoorten. De tandooriesaus kan je ook door andere Indiase sauzen te vervangen, wat jij lekker vindt. …  Lees verder »

Een lekker pittig gerecht. vergt een beetje voorbereiding, maar eenmaal alle ingrediënten in de startblokken, ben je zo klaar met deze heerlijke maaltijd. …  Lees verder »

7,5 dl kippenbouillon, 2 dl kokosroom, 2 stengels citroengras (sereh)-in stukjes, 5 blaadjes citroenblad (djeroek poeroet), 2 cm verse gember-geschild en in stukjes, 2 cm verse galanga-geschild en in stukjes, 125 gr eiernoedels, 300 gr kipfilet-in reepjes, 2 el rode currypasta, 3 el zonnebloemolie, 1/2 courgette-overlangs doorgesneden en in plakjes, 1 rode ui-in plakjes, 1/2 rode paprika in dunne plakjes, 1 limoen, 1 klein bosje koriander-grof gesneden. …  Lees verder »

Hmmmmmm, als je van pittig houdt..... …  Lees verder »

1,5 dl kippenbouillon (van tablet of uit pot), scheutje oestersaus, 50 ml citroensap, 1 el Thaise rode currypasta, 100 gr noedels, 3 el arachideolie of zonnebloemolie, 4 teenttjes knoflook - gepeld en in plakjes, 200 gr shiitake - in reepjes, 200 gr cocktailgarnalen, 100 gr spitskool - in reepjes, 2 lente-/bosuitjes - in ringetjes, 1 blikje kokosmelk, 75 gr taugé, koriander om te garneren …  Lees verder »

salade:2 el zonnebloemolie, 1 tl sesamolie, 350 gr lendenbiefstuk (entrecôte), 1 komkommer, 6 cherrytometen, 1 grote rode chilipeper, 80 gr taugé, 1/2 bos basilicum, 1/4 bos munt - blaadjes grof gehakt, 1/4 bos koriander - blaadjes grofgehakt, 2 tl sesamzaadjes. voor de dressing:1 teentje knoflook - geperst, klein stukje gember - fijngesneden, 2 el lichte sojasaus, sap van 1 limoen. …  Lees verder »

Om mijn Allerhande niet vies te maken, plaats ik dit recept hier en zo zal ik het ook nooit kwijt raken. …  Lees verder »

5 el olijfolie extra vierge, 150 gr chorizoworst - fijngehakt, 1 ui - gesnipperd, 1 teen knoflook - fijngehakt, 2 stengels bleekselderij - fijngehakt, 500 gr spinazie - gewassen en gehakt, 8 tomaten - zonder zaadjes en grof gehakt, 1 blik gekookte kikkererweten (400gr), 1,3 l kippenbouillon (van 2,5 tablet), zeezout en zwarte peper, 50 gr prosciutto (Italiaanse ham), 2 eieren - hard gekookt en in stukjes. …  Lees verder »

2 el arachide olie (pinda olie), 500 gr biefstuk in plakken van 2.5 cm dik, 1 el extra arachide olie, 3 geplette teentjes knoflook, 1 witte ui-fijngesneden, 1 tl bruine suiker, 2 el lichte sojasaus, 1 el zout en Sichuan peper (roze peperkorreltjes, verkrijgbaar in Toko maar tegenwoordig ook in supermarkten, zelfs bij de Xenos ontdekte ik potjes Sichuanpeper), sap van één limoen …  Lees verder »

Top