Na heel veel experimenteren en vele recepten te hebben geprobeerd is het eindelijk gelukt. Een heerlijke indiase curry. Ik weet zeker dat ie bij de liefhebbers van de indiase keuken in de smaak zal vallen. … Lees verder »
Na heel veel experimenteren en vele recepten te hebben geprobeerd is het eindelijk gelukt. Een heerlijke indiase curry. Ik weet zeker dat ie bij de liefhebbers van de indiase keuken in de smaak zal vallen. … Lees verder »
Een heerlijke stoofschotel, licht zoet met wat invloeden uit de arabische keuken, maar ook europese invloeden. Het is met lamsvlees (lamsschouder) of riblappen (liever geen magere, dat wordt sneller droog) of varkenswang te maken. … Lees verder »
Een lekker gekruid gehakt / groentemengsel dat je zo kunt eten of kunt gebruiken om bijvoorbeeld taco's mee te vullen. … Lees verder »
Ik heb dit recept gemaakt vanuit de gedachte een slank koolhydraatarm gerecht te maken wat qua smaken lijkt op het normaal zware moussaka. … Lees verder »
Heerlijke rode mide viscurry met zalm. Snel te bereiden. … Lees verder »
Restaurant kwaliteit pasta! … Lees verder »
Overheerlijke home-made pesto. Erg makkelijk, maar verrukkelijk. (te gebruiken als salade dressing, bij de pasta, of bijv. op een broodje) … Lees verder »
Een heerlijke perensaus voor bij een dessert (zoals chocolade ijs) … Lees verder »
Een lekkere perensaus, heerlijk over bijvoorbeeld chocoladeijs. … Lees verder »
Dit heerlijke voorgerecht smelt op je tong. De combinatie van de seranoham met de tijm, de kastanjechampignons en het krokante jasje is een overheerlijke. … Lees verder »
Deze saus is overheerlijk bij bijv. de beenham volgens onderstaand recept: Recept is voor ca 2 liter saus.http://www.smulweb.nl/recepten/1384216/Beenham-met-kruidige-wijnglazuur … Lees verder »
Een lekker recept gespireerd op de smaken van indische lemper (qua kruiden). … Lees verder »
Een recept voor heerlijke pommes duchesse. … Lees verder »
Een gerecht met de indische smaakmakers zoals kokos, kurkuma, koriander en komijn. … Lees verder »
Een heerlijk recept voor tonijn empanadas. past perfect bij een avondje tapas. (recept voor ca 10 stuks) … Lees verder »
Een echte feestmaaltijd … Lees verder »
Deze kruidenmix kun je gebruiken om een lekkere curry te maken met bijv. kippendijtjes. … Lees verder »
Een pasta die gebruik maakt van de heerlijke producten die de italianen produceren. Je zult wel naar een goede italiaanse delicatessewinkel moeten om de ingrediënten te kunnen vinden. Veel ingrediënten zijn anders moeilijk te vinden. Ik haal het bij Dell` Is Morus (alphen aan den rijn) … Lees verder »
Deze romige kipcurry heb ik gebaseerd op de vulling van de lemper (indonesisch hapje). Door de spitskoolbladeren 2 minuten in kokend water onder te dompelen worden ze soepel en sterk en lenen zich uitstekend voor vullen. … Lees verder »
Deze gele rijst wordt in indonesië geserveerd bij feestelijke gebeurtenissen. … Lees verder »