1. Home
  2. marjonlin
  3. Recepten van marjonlin
Recepten van marjonlin

Een heerlijk nagerecht voor in de herfst en winterperiode. Niet te zoet. …  Lees verder »

4 rijpe bananen, 100 gr melk of pure chocolade reep, 12 volkoren biscuitjes, 25 gr boter, 25 gr rietsuiker, 200 ml slagroom. …  Lees verder »

250 gr. peultjes, 100 gr bospeen, 2 uien, 100 gr paksoi, 250 gr kipfilet, 3 el zonnebloemolie, 1/2 tl gemberpoeder, 2 l kippenbouillon, 2 el sojasaus ( ketjap manis ), 1/2 tl sambal …  Lees verder »

500 gr. kipfilet, 500 gr. champignons in plakjes 2 gesnipperde uien, 3 teentjes knoflook, olie, 200 gr tauge, 3 el tomatenketchup, 3 el sojaketjap, 3 el azijn, 1 tl sambal, peper en zout naar smaak …  Lees verder »

6 el olijfolie, 900 gram krieltjes, 1 tl tijm, 1 tl paprikapoeder, 1 teentje geperste knoflook, 4 ribkarbonades, 1 pot tuinbonen, 250 gr tomaten in blokjes gesneden(persoonlijk vind ik de trostomaten het lekkerst) …  Lees verder »

2 el. olie, 1 aubergine in kleine blokjes, 500 gr. half om half gehakt, 1 tl korianderpoeder, 1 blik tomaatblokjes, 900 gr geschilde aardappelen, 175 gr. gemalen oude kaas. …  Lees verder »

2 eieren, 3 el olijfolie, 2 zakken italiaanse roerbakmix (a 400 gr.),2 blikken blokjes tomaat(a 400 gr)1 1/2 l. groentebouillon van tabletten, 200 gr. pasta naar keuze, 4 el groene pesto, 1 ciabattabrood. …  Lees verder »

4 el olijfolie, 700 gram krieltjes, 500 gr. spercieboontjes, 500 gr broccolie, 125 ml creme fraiche, 15 gr verse basilicum, 4 zalmmoten, …  Lees verder »

Vandaag voor het eerst gemaakt en iedereen heeft gesmuld.Ook de kids. :-) …  Lees verder »

Heerlijk recept zonder vlees, wel aangepast naar eigen smaak. Iedereen heeft gesmuld zelfs de kinderen. JE kunt het indien gewenst pittiger maken door minder of geen suiker toe te voegen. …  Lees verder »

300 gr chinese eiermie of andere fijne miesoort, 4 lente-bosuitjes, 1 prei, voor de liefhebbers 100 gr ongezouten pinda's, 2 el ketjap manis, 3 el zoete (sweet) chilisaus, 2 tl sambal, 1 el maizena, 2 el (wok)olie, 500 gr rundergehakt, 100 ml bouillon (van tablet of uit glazen pot) …  Lees verder »

2 komkommers, 1 bosui, 15 gr. verse dille fijngeknipt, 50 gr feta in dunne blokjes gesneden of verbrokkelen, 1/2 el olijfolie extra vierge, 2 el witte wijnazijn, 1 el water, zwarte peper en naar smaak beetje suiker of honing …  Lees verder »

1/2 tl gemberpoeder, 2tl geraspte schil van een citroen, 1 l. visbouillon of visfond, 4 bosuitjes, 200 gr. tilapiafilet, 2 el thaise vissaus of sojasaus, 150 gr. diepvriesdoperwten, 125 gr. mihoen, 1 el verse gehakte koriander. …  Lees verder »

4 sneetjes bruinbrood, pesto, 4 plakjes seranno ham, 2 grote tomaten, 2 bollen mozzarello, verse basilicum. …  Lees verder »

8 sneetjes bruinbrood, kruidenboter, 4 plakjes belegen kaas, 4 plakjes seranno ham …  Lees verder »

1 blikje tonijn 180 gr., 4 sneetjes bruinbrood, 2 el mayonaise, 1/2 tl gedroogde italiaanse kruiden, peper, zout, 2 grote augurken, 2 plakken belegen kaas …  Lees verder »

1 zakje tikka massala-pasta van patak's(80 gr.) 400 gr kipfilet,8 in water voorgeweekte sate stokjes, 2 naanbroden en knoflooksaus ( zie sausjes) …  Lees verder »

4 el mayonaise, 4 el kwark, 2 el fijngehakte peterselie, 2 el hot curry- poeder (of madras-kerrie).1 el citroensap Dit sausje smaakt voortreffelijk bij kipof kalkoen. …  Lees verder »

400 gr kabeljauwfilet (diepvries 4 blokken), 2 el groene currypasta, 2 el olie, 1 fijngesnipperd ui, 1 limoen, aluminiumfolie …  Lees verder »

1 pak diepvries filodeeg (225 gram), 100 gr boter of olijfolie, 300 gr ricotta, 75 gr. suiker, 3 eierdooiers, 75 gr geraspte parmezaanse kaas, 100 gr blanke rozijnen. …  Lees verder »

Top