Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. marjolijn_co
  3. Recepten van marjolijn_co
Recepten van marjolijn_co

500g witlof, 2 el olijfolie, 1 el honing, 1 el Italiaanse kruiden, versgemalen peper, zout …  Lees verder »

De vegetarische variant met tofugehakt …  Lees verder »

Met Bleekslederij en mandarijntjes …  Lees verder »

Gin, Vermouth …  Lees verder »

Tequila …  Lees verder »

100 gr snijbonen, 2 tomaten, 1 tl mirixwortel, 1 el citroensap, 1 tl sambalbrandal, 1 el ketjap, 2 el seroendeng. …  Lees verder »

Met Hollandse garnalen …  Lees verder »

2 courgettes, 30 gr kruidenboter, zout, 1 blike mais, 10 sprietjes bieslook. …  Lees verder »

4 hazenrugfilets, 1/2 fles rode wijn, 1 pot wildfond, 5 takjes tijm, 1/2 eetlepel zwarte peperkorrels, 1kaneelstokje, 2kruidnagels, 50 g Roquefort of andere blauwschimmelkaas, 1/2 bakje mascarpone (a 250 g), zout, peper, 50 g boter  …  Lees verder »

Hollandse sushi …  Lees verder »

Met sardientjes en makreel …  Lees verder »

2 blaadjes witte gelatine, 150 g zachte blauwschimmelkaas, 125 ml slag room, zout, versgemalen peper, 25 g walnoten heel fijngehakt, 1 dikke courgette, olijfolie, 4 rijpe kleine tomaten in heel dunne plakjes, 4 takjes basilicum. …  Lees verder »

300g gemengde paddestoelen, 2 el olijfolie, 1 rode ui gesnipperd, 2 tl Italiaanse kruiden, 150 g verse roomkaas, zout, peper, kleinstokbrood. …  Lees verder »

Zonder vlees of vis …  Lees verder »

Mediteraanse dip …  Lees verder »

2 stengels bleekselderij, zout, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 100gr zachte geitenkaas (bettine blanc), verse basillicum, 2 tl (witte wijn)azijn, 3 el (olijf)olie, (versgemalen)zwarte peper …  Lees verder »

Met komkommer en veldsla …  Lees verder »

Top