1. Home
  2. marjolijn123
  3. Recepten van marjolijn123
Recepten van marjolijn123

1 pak Honig roerbakmie 250 g gemengde paddestoelen 2 bosuitjes 150 g pindas (ongezouten) 2 eetlepels roerbakolie 150 g tauge 1 pakje Honig Wokmix voor Japanse Roerbakmie (2 zakjes) …  Lees verder »

Een mooi buideltje, niet van ingewikkeld deeg, maar van een plak ham. De vulling met feta en tomaat smaakt lekker fris. …  Lees verder »

Een feestelijk nagerecht: flensjes met een notenvulling, overgoten met een chocoladecreme met rum. …  Lees verder »

Een feestelijk nagerecht voor Pasen: een pudding met advocaat, gegarneerd met slagroom en paaseitjes. …  Lees verder »

Een lekker vegetarisch hapje waarbij de kwartelspiegeleitjes geplaatst worden op een bedje van spinazie, tomaat en geitenkaas. …  Lees verder »

500 gr. asperge, groene 2 plakken beenham 2 el. bieslook, verse, fijngeknipte 75 gr. roomboter 2 eieren 1 kleine ui 0.5 dl. wijn, witte, droge 1 mespunt suiker 1 tl. bouillonpoeder Zout Peper …  Lees verder »

Het originele recept met boerenmetworst, spek, paprika, appel en stroop. …  Lees verder »

5 stuks kipkarbonades 400 gr. champignon, verse, petit 50 gr. ontbijtspek, in dobbelsteentjes 10 kleine uien 1 teentje knoflook, gehakte 2.5 dl. wijn, rode 2.5 dl. kippenbouillon, van tablet 1 el. olijfolie 2 stuks kruidnagels 1 takje tijm, verse 1 blaadje laurier Peper Zout …  Lees verder »

1 stuk komkommer 1 l. yoghurt, Griekse 4 tenen knoflook 6 takjes dille 2 takjes munt, verse 1 el. olijfolie 1 snufje zeezout …  Lees verder »

5 stuks eieren 600 gr. prei 300 gr. creme fraiche 200 gr. kaas, Goudse, geraspte 150 gr. spek, mager, in dobbelsteentjes 1 stuk ui, gesnipperde 2 el. olijfolie Nootmuskaat Zout Peper …  Lees verder »

Deze traditionele stoofpot is snel en gemakkelijk te bereiden in de magnetron. De Portugezen stellen vanzelfsprekend een meer complexe handeling op prijs. Dit gerecht is perfect, je hoeft er alleen maar brood bij te geven. …  Lees verder »

Wat een aangename verrassing dat paprika, bruine bonen, mais en kip zo voortreffelijk harmonieren in dit eenpansgerecht. …  Lees verder »

Gestoofd rundvlees uit Italie stamt uit grootmoeders tijd. Het is gemakkelijk van tevoren te bereiden en handig als je gasten ontvangt. Met dezelfde moeite maak je een dubbele hoeveelheid want de dag er na smaakt deze stoofschotel zeker zo lekker. …  Lees verder »

Hier volgt een fantastisch recept voor een stoofschotel die je van tevoren kunt klaarmaken. De kipkarbonaden kunnen zo in het geurige stoofvocht sudderen en later worden opgewarmd. …  Lees verder »

* 1 kilo stoofpeertjes (bijvoorbeeld Gieser Wildeman) * 1 theelepel kaneel * 2 dl rodebessensap * 100 gr suiker …  Lees verder »

* 6 plakjes diepvriesbladerdeeg * boter om de vorm mee in te vetten * 1 ei * 1 pakje banketbakkersroom * diverse soorten vers fruit (of uit blik) voor de vulling * heldere taartina * 1 lage stenen bakvorm met een doorsnede van 22 - 24 cm …  Lees verder »

Top