1. Home
  2. marjalieffering
  3. Recepten van marjalieffering
Recepten van marjalieffering

Jaren gelden heb ik een pot met een bakmix gekregen. Gisteren gebakken en ze smaakten verrukkelijk. De ingrediënten van de pot gekopieerd maar daarbij waren geen hoeveelheden. Behalve de boter. Op smulweb een bak recept gezocht met deels de ingrediënten en ingrediënten toegevoegd. Om ze mogelijk na te maken.    …  Lees verder »

Bijgerecht bij eendenborst sousvide gegeten Smaakte erg lekker! …  Lees verder »

Voor het eerst hebben we deze soep gegeten bij Anton en Ingrid onze vrienden. Ingrid geeft een recept altijds een eigen draai. In dit geval had ze een flespompoen toegevoegd. Dit was onze eerste smaaktest met pompoen. Heerlijk vonden we het.   …  Lees verder »

Dit recept komt uit VROUW van de Telegraaf! Een gerecht zonder koolhydraten. …  Lees verder »

06-01-2020 Nieuw (meer energie) recept uitgeprobeerd uit het blad De Vrouw ( bijlage zaterdag Telegraaf). We vonden het heerlijk. Dus bewaren! …  Lees verder »

Op internet zocht ik naar een haringsalade en kwam deze tegen. We vinden hem heerlijk tijdens warme dagen als salade tijdens de lunch met een pistoletje erbij of als voorgerecht bij een feestelijke maaltijd. ik had hem al een tijdje niet meer klaar gemaakt. Nu om hem nooit meer te vergeten op smulweb geplaatst. …  Lees verder »

Lekkere frisse salade die bij een barbecue of een zomerse picknick past. …  Lees verder »

Dit gerecht is heerlijk bij een chinese of Indische rijsttafel. …  Lees verder »

Lekker saus bij een indische of chinese omelet. …  Lees verder »

Wie van gebakken banaan houdt, zal dol zijn op dit nagerecht. …  Lees verder »

Dit gerecht voor het eerst gegeten bij Jan en Nicole. Een openbaring t.a.v. De Italiaanse keuken. We waren hiervoor niet pastaminded maar jongens wat een verrassing werd dat. Toen de schaal de oven in ging vroeg ik nog aan Jan of hij het gerecht had afgedekt met ham. De kleur van de saus leek hierop. Deze lasagne is nog steeds een van onze favoriete gerechten.  …  Lees verder »

Voor 't eerst gedronken in Australie. Het smaakte heerlijk! …  Lees verder »

Deze soep is een combinatie van meerdere recepten en valt goed in de smaak bij mijn gasten. De cayenepeper geeft  er een lekker pittige smaak aan.  …  Lees verder »

Bij mijn zwager met kerst gegeten. Het werd bereid door ons neefje en het smaakte goddelijk. …  Lees verder »

Kennis gemaakt met dit recept bij Dorothy Coleman een nicht van Michel tijdens onze eerste reis naar Australie. Het was heerlijk.  …  Lees verder »

Een heerlijk recept voor koolhydraatarm dieet. …  Lees verder »

Top