1. Home
  2. mariekeschep
  3. Recepten van mariekeschep
Recepten van mariekeschep

Deze soep is ontstaan toen ik wer eens een lading prei uit de tuin had.. Ik wilde een snel lekker maar romig en voedzaam soepje dat je zowel als voor gerecht al bij de lunch kunt gbruiken. Een echte opkikker! …  Lees verder »

Tijdens een avondje Tupperware werd de wafelvorm gepromoot.. Ik was meteen enthosiast! …  Lees verder »

Dit recept is ontstaan door de hoeveelheid sijbonen die ik heb uit eigen tuin. …  Lees verder »

Het recept, zoals mijn moeder deze kruidige cake maakt. Ik heb het van haar overgenomen. Volg het recept van 'Moeders cake' er is slechts een nuance verschil. …  Lees verder »

Een lkkere aparte soep, kan als voorgerecht.. …  Lees verder »

Gezonde koele drank.. …  Lees verder »

Koude frisse opppepper! …  Lees verder »

Deze snelle tomatensoep, maar ik erg vaak.. Lekker bij de lunch, of als snelle maaltijd, met stokbrood erbij …  Lees verder »

Deze lekkere taart is een welkome afwisseling voor broccoli. …  Lees verder »

Dit recept is weer eens ontstaan, door in de kast te kijken wat er is en gewoon wat te maken! Een lekkere afwisseling voor prei. …  Lees verder »

Een verrassend lekker vegetarisch ovengerecht! …  Lees verder »

* Kwark * Mayonaise * Klein uitje * Klein blikje anannas stukjes * Poedersuiker ** event. wat annanas sap** …  Lees verder »

Deze geweldig lekkere BBQ saus heb ik via mijn schoonmoeder en is simpel en snel te maken! …  Lees verder »

Dit staat in het kookboek: Eenpans- gerechten gemakkelijk en pittig.(ZUID BOEKPRODUKTIES) Ik wilde een grotere hoeveelheid maken en heb de ingredienten verdubbeld.. En toen werd het soep!! Zoals ik het gemaakt heb staat het in dit recept. Het is een lekkere soep met een beetje pit! …  Lees verder »

Tosti`s zijn leuk; Je kunt eindeloos varieren.. Deze gewone tosti wordt zo net even anders.. …  Lees verder »

Een snel en slank pasta recept..Pasta weer eens anders. Dit recept is makkelijk aan te passen als je niet zo van pittig houdt! …  Lees verder »

Top