1. Home
  2. marie-france
  3. Recepten van marie-france
Recepten van marie-france

Dit recept komt uit het kookboek: Opvallende smaken uit een joodse keuken …  Lees verder »

Ik at dit voor het eerst in Israel, schaaltje met de dukkah in olijolie en daar brood in dopen, heerlijk! …  Lees verder »

Dit is een combinatie van 2 recepten. Een van tenrecipes.com en een van Pinterest. Wij vonden het heerlijk …  Lees verder »

Heerlijk frisse kokommersalade …  Lees verder »

Een erg smakelijk kipgerecht …  Lees verder »

Dit is een recept van BBC Food. De hoeveelheid gember( 7½ cm.verse en 4 nootjes stemgember) was wel erg groot, dat heb ik naar mijn smaak aangepast. …  Lees verder »

Ik weet niet waar dir recept vandaan komt. Vond een kladje in een schrift. Ik heb nog gezocht op Smul maar kon het niet vinden. Daarom nu dit recept. Lekker makkelijk en heerlijk! …  Lees verder »

Dit recept stond in een Allerhande. Ik heb  er mijn eigen draai aangegeven. Ik ben normaal niet van de zakjes, pakjes en potjes, maar voor een makkelijke vrijdagavond is dit heel lekker. Voor het verse kun je er bv. nog een rode puntpaprika aan toevoegen. …  Lees verder »

Vanavond geprobeerd en viel zeer in de smaak. Vandaar dat ik het plaats. De salie komt uit eigen tuin!!! …  Lees verder »

Lekker en makkelijk, ook goed voor te bereiden …  Lees verder »

Kipfilet met een saus van verse dragon …  Lees verder »

Heel makkelijk en smakelijk gerecht …  Lees verder »

Lekkere stoofschotel …  Lees verder »

Lekker toetje, makkelijk te maken. …  Lees verder »

Lekkere chili, die je zo pittig kunt maken als je zelf wilt. …  Lees verder »

Een heel makkelijk en erg smakelijk recept. Het originele recept laat de kipfilets heel, ik sneed ze in blokjes, niet zo klein. Ik heb minder pastasaus (400 gr.)gebruikt, de champignons geven nogal wat vocht af. Ik voegde ook nog sambal en chilisaus toe. …  Lees verder »

Een recept van BBC, maar ik heb het naar eigen smaak aangepast. Je kunt ook cippolataworstjes gebruiken, maar neem er dan een paar meer. Ik gebruikte de tomatenstukjes met italiaanse kruiden van de Plus . Ik ga het ook proberen in de slowcooker. …  Lees verder »

Pittige marinade voor kip, maar ook voor varkensvlees of vis. …  Lees verder »

Top