1. Home
  2. marianneoud
  3. Recepten van marianneoud
Recepten van marianneoud

Dit is een leuk recept voor bijvoorbeeld  een brunch met pasen. Ik zit er aan te denken om dit te serveren als een voorafje. Deze worden geserveerd in kleine pannetjes, maar kan natuurlijk ook in schaaltjes. Succes …  Lees verder »

Dit is voor mij een nieuw recept. Een vriendin van me heeft het al verschillende keren gemaakt. Iedereen is er dol op. …  Lees verder »

Een klassieker uit de Bourgondische keuken. Deze wieren in wijnsaus met spekjes moet u proeven! Een echt streekgereccht, geserveerd in ministoofpotjes. …  Lees verder »

Dit eenvoudig te bereiden frisse nagerecht is een ideale afsluiting van een copieuze maaltijd. Serveer het in glaaskes op een voet met zelfgemaakte amandelkrullen. …  Lees verder »

Deze Tahitiaanse tonijntartaar is pittig door de toevoeging van limoen en piment, maar mild door het gebruik van kokosmelk en tomaten.  Presenteer deze verrassende smaakmaker op kroepoekchips als een feestelijk hapje. …  Lees verder »

Deze leuke mediterrance groentehapjes zijn een heerlijk voorgerecht om aan tafel te serveren. Garneer elk ervan naar smaak met een blaadje basilicum. Ook heerlijk als borrelhapje. …  Lees verder »

Lekker gezond, niet te moeijlijk en heerlijk in de zomer (buiten zitten, glaasje wijn en een heerlijke salade). …  Lees verder »

Top