1. Home
  2. marianneoud
  3. Recepten van marianneoud
Recepten van marianneoud

Dit is voor mij een nieuw recept. Een vriendin van me heeft het al verschillende keren gemaakt. Iedereen is er dol op. …  Lees verder »

Een klassieker uit de Bourgondische keuken. Deze wieren in wijnsaus met spekjes moet u proeven! Een echt streekgereccht, geserveerd in ministoofpotjes. …  Lees verder »

Dit eenvoudig te bereiden frisse nagerecht is een ideale afsluiting van een copieuze maaltijd. Serveer het in glaaskes op een voet met zelfgemaakte amandelkrullen. …  Lees verder »

Deze Tahitiaanse tonijntartaar is pittig door de toevoeging van limoen en piment, maar mild door het gebruik van kokosmelk en tomaten.¬† Presenteer deze verrassende smaakmaker op kroepoekchips als een feestelijk hapje. …  Lees verder »

Deze leuke mediterrance groentehapjes zijn een heerlijk voorgerecht om aan tafel te serveren. Garneer elk ervan naar smaak met een blaadje basilicum. Ook heerlijk als borrelhapje. …  Lees verder »

Lekker gezond, niet te moeijlijk en heerlijk in de zomer (buiten zitten, glaasje wijn en een heerlijke salade). …  Lees verder »

Een heerijke en feestelijke no bake taart met vanille en bokkenpootjes die heel makkelijk zelf te maken is …  Lees verder »

Top