1. Home
  2. marcdepester
  3. Recepten van marcdepester
Recepten van marcdepester

Kan je maar niet genoeg krijgen van Aziatische curry's? Goed nieuws! Met dit curry recept combineer je Aziatische smaken met groenten van bij ons. …  Lees verder »

Serveren met Japanse tempura dipsaus ( zie recept op site) als borrelhapje of als volwaardig hoofdgerecht  …  Lees verder »

Lekkere en makkelijk te bereiden klassieke saus uit Frankrijk. Deze warme saus die past perfect bij  gepocheerde of gestoomde vis  …  Lees verder »

Franse klassieke vissaus   …  Lees verder »

Deze passata kan je op de klassieke wijze bereiden of in de oven . Je kan de passata bewaren in gesteriliseerde bokalen of flessen. Vullen tot net onder de rand, stevig afsluiten met een schroefdop of schroefdeksel en zet de bokalen of flessen op hun kop. Laat rustig afkoelen. …  Lees verder »

De jeneverbessen hebben een zoetige en kruidige smaak die zeer goed past bij wintergerechten.  Ik zou zeggen probeer het eens en U zal dit recept kunnen bekoren  …  Lees verder »

Deze Spaanse pannenkoeken eten ze als ontbijt, maar als tussendoortje evenzo even lekker  …  Lees verder »

Een lekkere vegetarische ovenschotel uit italië die super lekker smaakt  …  Lees verder »

Lekker, makkelijk en je kan ze met je handen eten. Deze taco's met roerei, avocado en sriracha zijn ideaal voor de lunch of voor 's avonds. Heerlijk pikant! …  Lees verder »

Ola! We hebben een leuke, snelle versie van de Mexicaanse topper chili con carne voor jou in petto! Die smaakt niet alleen voortreffelijk, het wordt ook nog eens geserveerd met krokant gebakken, cheesy nachos! Een snel feestmaal voor jong en oud! …  Lees verder »

Hoe je supersnelle én lekkere chili con carne klaarmaakt? We tonen je hoe! In plaats van de klassieke versie met gehakt, gaan we voor een origineel snel stoofpotje met gehaktballetjes. Serveer met rijst, koriander en cheddar, en je hebt een Mexicaans feestmaal voor je neus! …  Lees verder »

Deze pittige vegetarische paprika's zijn heerlijk gevuld met rijst en bonen. Afgewerkt met wat kaas en een tomatensaus is deze ovenschotel lekker genieten!  …  Lees verder »

Top