1. Home
  2. marcdepester
  3. Recepten van marcdepester
Recepten van marcdepester

Lekkere soep van broccoli en pesto, die makkelijk te bereiden is . …  Lees verder »

Heerlijke pittige soep die makkelijk te bereiden is  …  Lees verder »

Deze spicy mayo met chipotlesaus maken je wraps, frietjes of tosti nóg lekkerder.  De kant en klare Chipotle saus heeft een milde rooksmaak en is mild pittig, in combi met mayo , super lekker !  …  Lees verder »

Deze carpacciodressing is geïnspireerd op het recept van Giuseppe Cipriani, toenmalig eigenaar van Harry's Bar in Venetië en de bedenker van de inmiddels wereldberoemde carpaccio . …  Lees verder »

Apart als warm voorgerechtje of lekker als tussendoortje …  Lees verder »

Pas op! Er drijft een hand in deze punch. Wij weten zeker dat dit een grote hit wordt op de buffettafel. …  Lees verder »

Angstaanjagend lekker, deze doodshoofdkoekjes voor Halloween. …  Lees verder »

Groente burger (beignets) zijn een uitstekend en fantasierijk alternatief voor vlees. Dit is een heerlijk recept met snijbiet, ook wel Blitve genoemd in het Kroatisch. Deze onweerstaanbare groente burgers zijn een geweldig bijgerecht bij alle soorten vlees of vegetariërs kunnen ze apart eten, met aardappelpuree of je favoriete salade, maar ook lekker op een broodje! …  Lees verder »

Een Dubrovačka Rožata is een Kroatische custard pudding uit de regio Dubrovnik die vergelijkbaar is met flan. De naam komt van de Dubrovnik-likeur rozalin (rozenlikeur), die dit dessert zijn aroma geeft. Dit recept is een moderne variant zonder de likeur maar met sinaasappelrasp. De flan kan ook gemaakt worden met lavendel.  …  Lees verder »

Top