1. Home
  2. marc_sierens
  3. Recepten van marc_sierens
Recepten van marc_sierens

Kalfszwezerik in korst van wilde paddestoelen met lichte b?arnaise van basilicum en gedroogde tomaat en met koekje van aardappel en gedroogde ham (recept Geert Van Hecke, De Karmeliet) …  Lees verder »

Oesters, plak gerookt spek, handvol spinazie, 2dl room, glas champagne, sjalot, peterselie, pijnboompitten, broodkruim, geraspte kaas. …  Lees verder »

Kabeljauwfilet, broodkrium, eiwit, zout. …  Lees verder »

Voor het kruimeldeeg: 150 gr bloem, 80 gr koude boter, enkele eetlepels koud water, zout. 4 preistengels, 3 dl room, 3 eieren, zout en peper, nootmuskaat, geraspte kaas. …  Lees verder »

Voor het kruimeldeeg: 150 gr bloem, 80 gr koude boter, enkele eetlepels koud water, zout. 4 preistengels, 3 dl room, 3 eieren, zout en peper, nootmuskaat, geraspte kaas. …  Lees verder »

Ui in fijne ringen gesneden, scheut rode wijnazijn, halve liter rode wijn, peper en zout, klontje boter? …  Lees verder »

1 hoeveelheid schaaldierenfond (zie anders), saffraadraadjes, 3 el olijfoliemayonnaise (zie sausen), 6 zeebaarsfilets, boter, 1 el olijfolie, zout en peper, gehakte peterselie Voor de risotto: 2 el olijfolie, 1 fijngehakte ui, 1 fijgehakte lookteen, 225 gr Arboriorijst, 100 ml witte wijn. …  Lees verder »

Wortel, ui, selder, boter, rauwe 350 gr langoustinestaartjes, scheutje cognac, witte wijn, dragon, tomaten, snuifje cayennepeper, 1.2 l visfumet (zie anders) …  Lees verder »

Een hoeveelheid tagliatelle van pastadeeg2 (zie anders). Olijfolie, 500 gr mengeling bospaddestoelen, lookteentje, gepelde tomaten, eetlepel tomatenpuree, bosje basilicum, peper en zout. Vers geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

Misschien wel de meest verrukkelijke …  Lees verder »

Bij profiteroles en nog veel meer …  Lees verder »

De overheerlijke profiteroles …  Lees verder »

150 gr alcohol (94?), 1 druppel amandelextract, 8 eierdooiers, 1 pakje vanillesuiker, 1 klein blikje gecondenseerde melk, 350 gr griessuiker. …  Lees verder »

Anders …  Lees verder »

Een ontvliesde hazenrug, mirepoix van groenten (wortel, selderij, sjalot) tijm, laurier, 1/2 l fond van haas (zie mijn recepten onder 'anders'), boter, jeneverbessen, jenever, eetlepel mosterd, weinig room, peper en zout. …  Lees verder »

Als basis voor recepten met haas …  Lees verder »

1 kg aardappelen (vastkokend). Takjes rozemarijn, lookteentjes, peper en zout, olijfolie. …  Lees verder »

Italiaans recept …  Lees verder »

Top