1. Home
  2. lreijnen
  3. Recepten van lreijnen
Recepten van lreijnen

Eenpans hoofdgerecht met gezouten stokvis, uien en andijvie, dit recept leerde ik maken van een portugees familielid. Het is een beetje werk maar zeker het proberen waard! …  Lees verder »

Dit recept vond ik in een oud kookboekje van mijn schoonmoeder!! Het smaakt echt heerlijk en kan dienen als tapashapje of als bijgerecht bij vlees. …  Lees verder »

Dit gerecht hebben wij gegeten tijdens onze reis door Bulgarije. Het is een streekgerecht uit de omgeving van de oude stad van de tsarenfamilie, Veliko Tarnovo. De officiele naam van dit gerecht weet ik niet, het kon niet vertaald worden uit het Cyrillisch. Ik heb geprobeerd het originele gerecht zoveel mogelijk te benaderen. …  Lees verder »

De overbekende risottorijst uit Italie met een lekker winters en Nederlands tintje. …  Lees verder »

5 plakjes deeg voor hartige taart (koopmans), 300 gram witvisfilet bv kabeljauw of koolvis, 1 kopje rijst (geen droge korrel), 100 gram geschrapte worteltjes, 3 el verse geknipte dille, 4 eieren, 1 klein bakje creme fraiche, 1 visbouillontablet, peper en zout uit de molen, 1 el paneermeel, boter om in te vetten …  Lees verder »

Paprika's gevuld met italiaanse gekruid gehakt en mozzarella. …  Lees verder »

Dit recept valt in de categorie koken met een zakje. Deze aromatische saus is eigenlijk voor bij vlees maar hij smaakt ook heerlijk bij de pasta. …  Lees verder »

Duivelse verwennerij.... …  Lees verder »

Grof gezien is dit een soort van sauzijsenbroodje, maar dan wel de koningin onder de sauzijsenbroodjes.... Wij eten dit bij het hoofdgerecht …  Lees verder »

225 gram cakemeel, 225 gram lichtbruine basterdsuiker, 225 gram zachte margarine in blokjes, 1 zakje vanillesuiker, 3 grote eieren, 1 tl bakpoeder, boter om in te vetten, paneermeel, 1 dopje vanille aroma, 2 el melk, 1/2 kopje sterke koffie, 1 el schenkstroop, 1 puntzak stroopwafel koekkruimels van de stroopwafelkraam op de markt, snuf zout …  Lees verder »

Recept voor een behoorlijk flinke maar zomerse cake!!! …  Lees verder »

Deze combinatie tussen pepermunt en chocolade is echt heerlijk!! De lievelingscake van mijn schoonzusje. …  Lees verder »

Lichtgroene muffins met groene vulling! ook leuk om samen met de kinderen te maken. …  Lees verder »

Top