1. Home
  2. louise44v
  3. Recepten van louise44v
Recepten van louise44v

2 x 2 karbonades 4 kleine rode uien, in plakken 2 handsinaasappels, schoongeboend en in plakken 100 ml ketjap manis 6 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper (fles a 250 ml) 300 g mie 1 Chinese roerbakmix (400 g) 1/2 zakje verse koriander (a 15 g), fijngeknipt …  Lees verder »

? 450 gram in dobbelstenen gesneden kipfilet ? 5 eetlepels olijfolie ? 1 fijngesneden sjalotje ? 1 fijngesneden teentje knoflook ? 2 eetlepels tomatenpuree ? 2 eetlepels bloem ? ? glas witte wijn ? 1 liter kippenbouillon ? 1 eetlepel vers gehakte rozemarijnblaadjes ? 6 fijngesneden salieblaadjes ? wat versgemalen peper en wat zout ? 4 eetlepels Parmezaanse kaas ? 1 pakje bechamelsaus ? 1 pak lasagnevellen ? 200 gram in plakjes gesneden champignons ? wat boter ? wat zeezout …  Lees verder »

8 tongfilets (ongeveer 75 gr per stuk) zout 75g boter 1 ? dl visbouillon 1dl droge witte wijn 1 ? dl kookroom 1 eetlepel gehakte dille 2 eetlepels citroensap peper  …  Lees verder »

Heerlijk kerst voorgerecht. …  Lees verder »

1 pak rijst (builtjes, 250 g) 6 eetlepels roerbakolie 2 zakken Chinese groentemix (a 400 g) 4 eetlepels Japanse sojasaus 2 eetlepels sherry 1 theelepel wasabipasta (tube a 45 g) 1 zakje verse koriander (15 g) 3 pakjes tonijnsteak (a 140 g)  …  Lees verder »

1 pak mix voor quiche naturel (210 g) 50 g boter of margarine 500 g broccoli 75 g Goudse belegen komijnekaas (stukje) 75 g Maaslander mild groen geel (stukje) 100 g gemalen oude kaas (zakje a 150 g) 1.5 dl melk 3 eieren  …  Lees verder »

1 voorgebakken ciabatta (250 g) 200 g Edammerkaas (stuk a ca. 600 g) 100 g Friese nagelkaas (stuk bedieningsafdeling) 100 g mosterdkaas (stuk bedieningsafdeling) 2 peren 4 gedroogde vijgen (pakje a 250 g)  …  Lees verder »

3 tomaten 4 stukken kabeljauwfilet van 2-3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap versgemalen zwarte peper 3 eetlepels verse oregano of bieslook 2 bollen mozzarella, in plakken …  Lees verder »

5 vellen fillobladerdeeg (diepvries) 100 g Hollandse geitenkaas 1 kg witte asperges 25 g boter 1 zakje verse basilicum (15 g) 125 ml slagroom 3 eieren versgemalen vierseizoenenpeper  …  Lees verder »

1 kilo aardappels (kruimig) 2 zakken gesneden boerenkool (a 300 g) 1 duobakje magere spekreepjes (ca. 250 g) 3 tomaten 150 g brie 100 ml melk  …  Lees verder »

500 g half om half gehakt 1/2 eetlepel milde paprikapoeder zout, versgemalen peper 3 bosuitjes, in ringetjes 50 g zwarte olijven zonder pit, in plakjes 100 g feta, verkruimeld 4 kleine rode of gele paprika?s 2 dl vleesbouillon …  Lees verder »

Lekker recept van ah. …  Lees verder »

1 zak driekleuren paprika (groen/rood/geel) 750 g frites (diepvries) 5 eetlepels boter of margarine 4 (kalkoen) wienerschnitzels (a ca. 100 g, Biologisch) 1 zak gemengde sla (200 g) 4 eetlepels yoghurtdressing 6 eetlepels sundried tomatosauce (flesje a 180 ml) olie of vet om te frituren  …  Lees verder »

1 1/4 kg kruimige aardappels (bijv. Super-aardappels) 1 (groente)bouillontablet 500 g winterpeen, in stukken 300 g prei, in ringen 4 plakken zachte geitenkaas (elk 100 g, bijv. bettine blanc) 4 plakken Coburger rauwe ham 2 eetlepels grove mosterd  …  Lees verder »

1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 zak bloemkoolroosjes (350 g) 2 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes Tivall groenteschnitzel (a 2 stuks) 1 zakje room-basilicumsaus (43 g) 1/2 zakje verse basilicum (a 25 g)  …  Lees verder »

2 zakken gesneden boerenkool (a 300 g) ? 1/2 duopakje magere spekreepjes (a ca. 250 g) 1 rookworst (Gelderse, 250 g ) 1/2 pak aardappelpuree (a 270 g) 300 ml melk 1 pakje verse roomkaas (100 g) 1 eetlepel mosterd  …  Lees verder »

300 g witte rijst 1 schaaltje kipfilet (ca. 350 g) 1/2 komkommer 150 g sugar snaps 3 eetlepels zonnebloemolie 1 pot Indonesische roerbaksaus sate (520 g) 1 bakje tauge (125 g)  …  Lees verder »

Lekkere wrap. …  Lees verder »

1 1/4 kg kruimige aardappels (bijv. Super-aardappels) 25 g boter 2 schaaltjes Catalaanse braadworstjes (a 6 stuks) 250 g cherrytomaten 150-200 ml melk 1 teentje knoflook, uitgeperst 150 g geraspte belegen kaas 400 g gesneden andijvie  …  Lees verder »

500 g speklapjes met zwoerd 1 prei 1 rode paprika 1 zakje kruidenmix voor bami 2 lente/bosuitjes 1 limoen of citroen 3 eetl. zonnebloemolie 2 eetl. bruine basterdsuiker 2 dl tomatenketchup 4 eetl. ketjap manis 1 theel. sambal badjak 400 g mihoen 2 eetl. wokolie of zonnebloemolie 50 g gefrituurde uitjes (potje) …  Lees verder »

Top