1. Home
  2. lily
  3. Recepten van lily
Recepten van lily

4 lamsfilets,olijfolie,boter,peper,zout,groene peperbessen op sap (potje),1 glas droge witte wijn,100 cc room,4 grote stevige aardappelen (niet bloemig),4 stronkjes witloof …  Lees verder »

Ook onverwacht bezoek krijgt nog een origineel tussendoortje …  Lees verder »

Een recept om duimen en vingers af te likken …  Lees verder »

De pesto geeft een fijn kruidenaroma aan het vlees.U kunt dit recept ook gebruiken voor koude rosbief in een buffet (zonder de saus) …  Lees verder »

Pie wordt eigenlijk als dessert gegeten,maar bij de koffie smaakt het natuurlijk net zo lekker.12 punten a 180 cal …  Lees verder »

Hier strijden heel veel lekkere vruchtjes om de eer!U kunt aalbessen,druiven,frambozen,kersen of andere zomervruchten gebruiken.Een creme van yoghurt met slagroom maakt het af.16 stukken van 430 cal …  Lees verder »

Zoete abrikozen en de wat zure kruisbessen vullen elkaar goed aan.Daarom zijn deze twee vruchten een prima combinatie voor een heerlijke taart.De vulling bestaat onder andere uit heerlijke verse roomkaas.10 punten a 280 cal …  Lees verder »

Appeltaart maar dan met vervangsuiker,zodat ook suikerzieken er van kunnen proeven,en ook toelaatbaar voor de lijners onder ons …  Lees verder »

Een fijne ragout met veel groentjes.In het seizoen kun je de lamsragout vervangen door hertenragout …  Lees verder »

Een lekkere soep met net dat beetje anders …  Lees verder »

-500 gr aardbeien-4 lepels bloemsuiker-1 glaasje aardbeienlikeur-2 a 3 bolletjes ijsroom per persoon …  Lees verder »

-2 parelhoenfilets-1 doos ontpitte witte druiven-verse witte en/of blauwe druiven-1/2 blokje kippenbouillon-wat room …  Lees verder »

Een niet zo alledagse maar toch zeer geslaagde combinatie …  Lees verder »

Een zeer lekkere bereiding,die zeker past op een feesttafel …  Lees verder »

-60 gr boter-6 kleine uien-50 gr gerookte spekreepjes-150 gr champignons-1 glas rode wijn-2 eetlepels tomatenpuree-1 laurierblad-tijm-2 kruidnagels-peper en zout- …  Lees verder »

450 gr gebruiksklare bladerdeeg-100 gr ontbijtspek (reepjes van 1 bij 3 cm)-500 cc room-2 eieren-zout-30 gr ongezouten boter …  Lees verder »

-500 gr varkensblanquette in reepjes versneden-knoflooksnippers-2 grof gehakte sjalotten-5 cm verse gember-peper-arachide olie voor de saus:2 koffielepels maizena-4 eetlepels water-3 eetlepels droge sherry-3 eetlepels sojasaus-een snuifje bruine suiker …  Lees verder »

-300 gr gepelde Noordzeegarnaal-400 cc room-1 glas witte wijn-3 struikjes witloof-100 gr gemalen Nazarethkaas …  Lees verder »

Top