Spirelli's badend in een heerlijk wit roomsausje met pollakfilet … Lees verder »
Spirelli's badend in een heerlijk wit roomsausje met pollakfilet … Lees verder »
4 kalfslapjes, boter, 250g vooraf aangebakken champignons, 3 ontvelde en ontpitte tomaten, geglaceerde kleine zilveruitjes, 100g in dunne reepjes gesneden gekookte varkensham … Lees verder »
4 kalfsnootjes, 2 EL amandelpoeder, olijfolie, boter, 2 tomaten, basilicum, peper en zout. Pesto: 1 bosje basilicum, 2 EL pijnboompitten, 4 teentjes knoflook, peper en zout, 10cl olijfolie, 30g gemalen Parmezaanse kaas … Lees verder »
1 kg kalfsfricassee, witte selder, 250g verse champignons, 2 wortelen, 0.5l gepelde tomaten, 200g zilveruitjes, ui, suiker, peper en zout, tarwezetmeel, teentje look … Lees verder »
4 schijven kalfsschenkel, enkele ontvelde en ontpitte tomaten, 1 flinke vooraf gestoofde grof gesneden ui, olie en boter, peper en zout. … Lees verder »
Piraten-party! … Lees verder »
Kinderfavoriet … Lees verder »
Supersnel … Lees verder »
Kinderfavoriet … Lees verder »
4 plakken gerookte zalm, 1 geitenkaasje, 50g grijze garnalen, 4 lente-uitjes, 4 kersttomaatjes, 4 sprietjes verse bieslook Vinaigrette: 4 EL olijfolie, 4 koffielepel basalmico-azijn, 2 takjes basilicum, peper en zout … Lees verder »
Weelderig van smaak … Lees verder »
Boordevol exotische lekkernijen … Lees verder »
Voor romantische smulpapen … Lees verder »
Heel apart receptje maar oh zo lekker!! … Lees verder »
4 ajuinen, 3 paprika's, 1 doos gepelde tomaten van 400gr., 1 doosje tomatenpuree van 140gr., peper, tabasco, spaghetti-kruiden, 400gr. gehakt … Lees verder »
250ml gedroogde kikkererwten, natuurzout, 250ml gehakte raap, 500ml versneden witte kool, 1/2 pompoen in schijfjes, 1 rode ajuin in ringen gesneden, 3 gehalveerde en uitgeholde vleestomaten, 1 avocade dressing: 4 EL olijfolie, 30ml citroensap, 2 blaadjes verse basilicum, pulp van tomaten, natuurzout … Lees verder »
Verrassend lekker!! … Lees verder »
Deze spinzazieroulade is een van de favorieten in de keukens van kuuroorden. … Lees verder »
Bodem: 65ml warm water, 10ml gedroogde gist, 1 EL honing, 190ml koud water, 1/2 EL olijfolie, 1/2 EL zout, 250ml volkorenbloem, 500ml zelfrijzende bloem Garnituur: 1 gesneden ui, 1 EL olijfolie, 1 bussel spinazie, 4 EL verkruimelde feta, 2 grote tomaten in vierkanjes gesneden, 150gr geroosterde mozarella … Lees verder »
350gr gemengde bosvruchten, glaasje maraschino, 1 kaneelstokje, 50gr rietsuiker, 40gr lindehoning, 1.5 dl melk, 1 zakje vanillesuiker, 1 afgestreken EL bloemsuiker, 1 dl room, 2 eieren, 70gr bloem, 300gr romig vanille-ijs, 30gr gehakte pistachenootjes, 60gr boter, snuifje zout … Lees verder »