1. Home
  2. licor_43
  3. Recepten van licor_43
Recepten van licor_43

Voor vier personen:Twee grote appels (granny smith)Roombotersuiker8 plakjes bladerdeeg (uit de diepvries)beetje kaneelroomijsen natuurlijk Licor 43 Bakpapier …  Lees verder »

RisottorijstOlijfolieRode uiWitte wijnLicor 43klontje roomboterGroene aspergetipsParmezaanse kaasGamba`scitroenrode pepersnippersBalsamico-crème …  Lees verder »

Voor vanille-ijs:1 borrelglaasje Licor 434 eidooiers80 g suikervanille375 ml volle melk125 ml roomijskoekjevoor appeltaartborrel:1/2 borrelglaasje apfelkorn1/2 borrelglaasje Licor 431 borrelglaasje appelsap25 ml ongeklopte slagroomkaneel …  Lees verder »

2 kilo spareribs2,5 deciliter bouillon2 uien, fijn gehakt1 eetlepel peterselie, fijn gehakt1 verse citroen, geperst125 gram roomboter, gesmoltenVoor de marinade:2 rode pepertjes, fijn gehakt3 teentjes knoflook, fijn gehakt2 bos uitjes, fijn gehakt1 stukje gember, geraspt3,75 droge witte wijn1,25 deciliter Licor 43175 gram woud honing …  Lees verder »

3 eieren4 dooiers150 gr. fijne suikerzakje vanillesuiker 1 glaasje Licor 43350 gr. roomboter …  Lees verder »

Voor ca. 4 personenKruidenkorst- 2 eetlepels broodkruim- 1 teentje look- peterselieKabeljauw- 50 gr per stuk(4 stukken)- peper en zout- beetje bloem- solo vloeibaarSaus- 2 sjalotten - 2 teentjes look - een goede scheut Licor 43 - 1 glas- 100 ml room - 20gr saffraan - een beetje boter - peper - zout Pastazelfgemaakte pappardelle (4 personen)- 300 g bloem (een deel bloem en een deel farina de semola di grano duro)- 3 grote eieren (60 g) - 30 ml olijfolie (naar keuze) - zout - waterTer decoratie- takje tijm …  Lees verder »

- 200 gram bloem- 3 eieren- zakje vanillesuiker- 50 gram suiker- 3 dl melk- snufje zout- Boter- 1 glas Licor 43- 1 bak roomijs- 2 appeltjes in kleine stukjes- 100 gram suiker- rozijntjes- 1 dl Li …  Lees verder »

Nagerecht voor 4 personen. 8 halve perziken uit blik.2 eetlepel kristalsuiker3 eetlepels bruine basterdsuikerhalve eetlepel kaneel5 cl. Licor 43Voor de saus: 10 cl. Licor 436 cl. (slag)room1 eetlepel suiker.IJS: Pecannoten-ijs (kant en klaar te koop in de supermarkt)Garnering: Geklopte slagroom, stukjes pecannoot …  Lees verder »

4 eetlepels Licor 432 grote rijpe avocado`scitroensap1 blikje krab van ca 200 gram100 gram gepelde Hollandse garnalen1 granny Smith appel1 eetlepel gehakte verse dille1 eetlepel gehakte verse bieslook5 eetlepels magere yoghurt1/3 rood pepertje zonder zaadjes4 grote plukken alfalfa2 handen vol naturel chipspeperzoutgerookte paprikapoeder …  Lees verder »

Voor 4 personen16 Coquilles (mag uit de vriezer)50 gram roomboterhalf borrelglaasje Licor 432 eetlepels crème fraîchepaar chilivlokjeshalf theelepeltje verse dille en peterseliepaar losse takjes dille voor garnering16 lossen aalbesjes of ander bosfruitpeper en zout …  Lees verder »

1 pompoen, ongeveer 1 kilo1 prei1 grote ui1 winterwortel1 halve selderijknol1 grote aardappel1 kuipje smeerkaasLicor 43 …  Lees verder »

75 gr bloem 1/4 ltr melk 1 ei zout 1/2 dl zonnebloemolie 1 appel 25 gr boter 1 tl suiker 1 eetl Licor 43 vanille-ijs 1/4 liter room 2 eetl. advocaat of naar smaak …  Lees verder »

Deeg:2 eieren200 gr. suiker200 ml olie600 gr. zelfrijzend bakmeel2 tl. baking powder (Dr. Oetker)Licor 43 crème3 eigeel1,5 el cacao50 ml melk50 ml Licor 4350 gr. suiker150 gr. zachte roomboter …  Lees verder »

Wittebroodmix, diverse ongezouten luxe noten (w.o. pistache, amandelen, cashew, walnoten, macadamia), rozijnen, amandelspijs, 1 eitje, wat bloem roomboter en poedersuiker en niet te vergeten Licor 43!Keukengerei:OvenKeukenmachinealuminiumfolie en bakpapierMokDeegrollerZo`n `lepel` waarmee je eiwit van eigeel kan scheiden. …  Lees verder »

4 pers.4 eierdooiers4 eetl. suiker15 cl. Licor 43600 gr. perziken250 gr. mascarpone2 eiwitten8 lange vingers10 cl. Licor 43ongeveer 30 min. voorbereiding10 min. kooktijd2 uur opstijven in de koelkast …  Lees verder »

1 tomaat150 ml olijfolie1 teentje knoflook1/2 theelepel zout1/2 borrelglaasje Licor 43 Benodigdheden: staafmixer …  Lees verder »

110 cc (ml) melk2 eidooiers30 gram suiker180 gram bittere chocolade (bij voorkeur 70% cacao375 cc (ml) slagroomAlles kan, als het maar van chocolade is! De bedoeling is om in een glazen schaal zoveel mogelijk verschillende lagen te maken, met de meest heerlijke chocolade lekkernijen. Bijvoorbeeld chocolade cake overgoten en lekker doordrenkt met Licor 43, oreo cookies (Amerikaanse donkere chocolade), brownies, chocolade muffins, slagroom, chocolade mousse, chocoladesaus, stukjes mars, echte Engelse fudge, snickers, nuts e.d. en roomijs met chocosaus en lobbige slagroom...Als dat geen droom is …  Lees verder »

Hoofdgerecht voor 4 personen 750 g riblappen, in blokken of repen1/2 theel. cayennepeper1/2 theel. zout750 g riblappen, in blokken of repen1/2 theel. cayennepeper1/2 theel. zout.6 eetl. olijfolie1 ui, in grove stukken2 groene paprika`s, zonderzaadjes, in brede repen4 teentjes knoflook, gepeld, in plakjes125 g chorizo in plakjes van 1 cm dik, in vieren1 laurierblad1 theel. gedroogde tijm300 ml rode wijn (bijv. Rioja)400 ml runderbouillon,van tablet of fond4 tomaten, in parten1 klein bosje peterselie, gehaktmaizena1 groene Spaanse peperzwarte olijven Licor 43 …  Lees verder »

Top