1. Home
  2. lia_b_k
  3. Recepten van lia_b_k
Recepten van lia_b_k

Deze hartige soep is gebaseerd op de klassieke chili con carne. Deze soep is lekker met stokbrood en is ideaal als een winters voorgerecht. …  Lees verder »

Er gaat niets boven een zelfgemaakte kaasburger. Deze burger, aangemaakt met voedzame bulghur en geserveerd met frites, is een feestmaaltijd voor het hele gezin. …  Lees verder »

Dit klassieke Amerikaanse gerecht van gedroogde witte bonen en zuurkoolspek is een voedzame maaltijd voor het hele gezin. …  Lees verder »

Sinds 1930 de lekkerste. …  Lees verder »

19 Augustus is riasara jarig, ter ere van haar verjaardag moet ik van Anja de rode pitbulteckel een recept plaatsen.Daarom dit bespaar recept. …  Lees verder »

Afbakken onder de grill. …  Lees verder »

Net ff anders. …  Lees verder »

De naam zegt het al. …  Lees verder »

Au bain-marie gebakken "brood". …  Lees verder »

Vrolijk gekleurde hartige koekjes …  Lees verder »

Geen zoetekauw? Geen probleem! Aardbeien doen het ook erg goed met noten en kaas. De zoetheid van honing wordt in dit recept gecompenseerd door de Franse mosterd. …  Lees verder »

Luilakbollen worden gegeten op de ochtend voor Pinksteren. Wie het laatste zijn bed uitkomt moet voor deze lekkernij zorgen. Je eet ze met veel boter en stroop of bruine suiker. …  Lees verder »

Zo krijg je zelfs een zakje puree lekker.Lekker vlug klaar als je haast hebt, of gewoon makkelijk op vakantie. …  Lees verder »

Spruitjes met blokjes Brie heeft een verrassende smaak.Dit moet je gewoon eens geprobeerd hebben. …  Lees verder »

400 gram uien70 gram boter50 gram bloem100 gram gerookte spekblokjes1 liter vleesbouillon1 dl witte wijn50 gram geraspte kaas4 sneetjes stokbrood …  Lees verder »

Ik zie jullie denken wat is daar nu nieuw aan.Maar het nieuwe is, bij dit brood zit het in het deeg. …  Lees verder »

Ze lijken wel op oliebollen, ik denk dat dit een Engelse variant is. …  Lees verder »

Top