1. Home
  2. lekkersmullen
  3. Recepten van lekkersmullen
Recepten van lekkersmullen

Dit recept stond in de `Boodschappen` en heb ik afgelopen week gemaakt hij is zo lekker dat ik deze jullie niet wilde onthouden. …  Lees verder »

4 bieflapjes ca. 150 gr - 2 uien - 2 eetl wodka - 1 blikje tomatenpuree ca 70 gr - zout - peper - 1 theel cayennepeper - 1 deciliter rode wijn - 1 tablet vleesbouillon - 3 eetl slagroom - 60 gram boter - 1 deciliter warm water …  Lees verder »

4 Keurslagers burgers - ca. 60 gr boter - 2 eetl. tomatenketchup - 1 theel fijne mosterd - 1 teentje knoflook, uitgeperst - zout - peper - 4 witte (italiaanse) bollen - ca. 75 gr veldsla …  Lees verder »

4 rundervinken - 500 gr uien - 65 gram boter - 1 theelepel kerriepoeder - 25 gr bloem - 3 deciliter warm water - 2 a 3 theelepels (vlees)bouillonpoeder - 1 eetl fijngesneden bieslook. …  Lees verder »

300 gr kippepoulet, 2 flinke preien, 250 gr tomaten, 250 gr boterhamworst in 2 a 3 dikke plakken, halve liter blik mais, 100 gr tauge, 1 mespunt gemberpoeder, 1 mespunt knoflookpoeder, 500 gr macaroni, zout, peper. …  Lees verder »

Voor op een zonnige dag …  Lees verder »

20 kleine uien, 300 gr kleine champignons, 1 rode en groene paprika, enkele groene en zwarte olijven, gehakte peterselie, bloem of maizena, 1,5 dl bouillon (blokje), 2 dl rode wijn, zout, peper, tabasco, margarine …  Lees verder »

Ongeveer 12 stuks …  Lees verder »

2 kleine kipfilets (400 gr) in blokjes - 1 theel. gehakte verse gember - 1 teentje knoflook gehakt - 1 theel. sesamolie - 2 eetl. lichte sojasaus - 1/4 kopje (50 ml) plantaardige of arachideolie - 1 kopje (130 gr) onbewerkte cashewnoten - 1 kopje (80-100gr) kleine broccoliroosjes - 1 middelgrote uit geschild en in smalle ringen gesneden - 1 spaanse peper in stukjes - 1 stengel bleekselderij in stukjes - 1 middelgrote wortel in stukjes - 1/2 kopje (80 gr) bamboescheuten in stukjes - 1 eetl. ma?zena - 1 kopje (250 ml) koude kippebouillon of water - zout en peper naar smaak …  Lees verder »

2 eetl. arachide- of plantaardige olie - 8 sjalotjes, geschild en fijngesneden - 750 gr varkensvlees in blokjes van 2 cm - stukje verse gember van 4 cm geschild en fijngesneden - half kopje (125 ml) ketjap manis of zoete sojasaus - 1/4 kopje (60 ml) lichte sojasaus - 1 theel. zwarte peperkorrels, gekneusd - 4-10 kleine rode en groene pepers naar smaak - 2 kopjes (500 ml) kippenbouillon of water. Je kan ook de helft van de bouillon of ht water vervangen door kokosmelk, daardoor wordt het gerecht machtiger en romiger. …  Lees verder »

Oranjegebak …  Lees verder »

80 gr boter - 160 gr bloem - zout …  Lees verder »

4 eieren - 250 gr prei - 6 uitjes - 1 dl droge witte wijn - 1 dl olijfolie - 1 dl krachtig runderbouillon - 1 eetl tomatenpuree - 1 fijngewreven laurierblad - vergemalen peper - zout - paprikapoeder …  Lees verder »

Gnocchi met kaas en tomatensaus …  Lees verder »

1 kg zachtzure appels - suiker - kaneel …  Lees verder »

4 haringen - 250 gr. aardappels - 2 appels - 6 augurken - 1 ui - olie - azijn - mosterd - zout - peper - 2 eieren - 2 tomaten - kropsla …  Lees verder »

1 krop sla - 1 uitje - peterselie - 1 zure appel - 3 eetl. olie - 1 citroen - zout - peper - marjolein - rozemarijn - 1 theel. paprikapoeder …  Lees verder »

1 avocado - 1 ei - 1 ui - 1 eetl. rozijnen - 1 appel - yoghurt - zout - peper …  Lees verder »

Top