Slow cooking Volgens de omschrijving in de AH ook goed in te vriezen voor een drukke avond … Lees verder »
Slow cooking Volgens de omschrijving in de AH ook goed in te vriezen voor een drukke avond … Lees verder »
Bijgerecht uit de oven, goed voor te bereiden en als de visite binnenloopt in de oven schuiven. … Lees verder »
Warme salade … Lees verder »
Vegetarische risottp … Lees verder »
Lekker `s zomers risotto … Lees verder »
Een vegetarische lasagne … Lees verder »
Lekker romig soepje, zonder de calorieën van de room … Lees verder »
Recept naar het recept van PWiggers, alleen nu voor twee personen, alhoewel wij er met veel smaak twee keer van gegeten hebben. … Lees verder »
Je kunt dit in zijn geheel vers maken als bijgerecht, maar het is ook een ideale manier om je restjes risotto op te maken. … Lees verder »
Dit recept heb ik ooit gevonden in een boodschappenkarretje. Het handschrift leek alsof het was van iemand die verstand heeft van de Indische keuken. … Lees verder »
Dit recept heb ik ooit gevonden in een boodschappenkarretje. Het handschrift leek alsof het was van iemand die verstand heeft van de Indische keuken. … Lees verder »
Dit recept heb ik ooit gevonden in een boodschappenkarretje. Het handschrift leek alsof het was van iemand die verstand heeft van de Indische keuken. … Lees verder »
Dit recept heb ik ooit gevonden in een boodschappenkarretje. Het handschrift leek alsof het was van iemand die verstand heeft van de Indische keuken. … Lees verder »
* 1 ½ kg kruimige aardappelen * 450 gr tuinerwten extra fijn (diepvries) * 1 blik wilde roze zalm (418 g) * 200 gr crème fraîche light Franse kruiden * 1 rode ui, zeer fijn gesnipperd * 75 gr veldsla … Lees verder »
Het recept uit de allerhande heb ik een beetje naar onze smaak aangepast. … Lees verder »
* 25 gr boter * 1 ui gesnipperd * 3 el bloem * 500 ml volle melk * 375 gr koolvisfilet ontdooit * 1 blikje mais (à 198 gr) uitgelekt * 300 gr tuinerwten (diepvries) * 5 plakjes bladerdeeg … Lees verder »
Ideale manier om restjes risotto op te maken. In de voorbereiding staat beschreven hoe je een simpele risotto kunt maken. … Lees verder »
* 750 gr bladerdeeg (3 rechthoeken van 30x22 cm) * 750 gr aardappelen * 500 gr broccoli schoongemaakt * 400 gr mostardla ( is gemengd zoetzuur fruit (agrodolce) gekookt met suiker en mosterdextract. Verkrijgbaar bij Italiaans delicatessenwinkels) * 250 gr wortelen * 250 gr geschilde pompoen + plakje voor de ster * 95 gr boter (35 gr aardappelen, 30 gr pompoen, 30 gr wortelen) * 1 ei * ½ amaretto-koekje * 1 knoflookteen * ½ sjalot * Slagroom * Geraspte Parmezaanse kaas * Nootmuskaat * Bloem * Olijfolie * Peper en zout … Lees verder »
7 ww pro points per persoon … Lees verder »
Een lekker vegetarisch gerecht … Lees verder »