1. Home
  2. keukenorkest
  3. Recepten van keukenorkest
Recepten van keukenorkest

- 400 gram garnalen - 1 teentje knoflook, gehakt - 1 deciliter olijfolie - peper - peterselie - 100 gram prei, gehakt - 50 gram rijst - 2 deciliter slagroom - tijm - 120 gram tomaten - 20 gram tomatenpuree - 100 gram ui, gehakt - 2 liter water - 100 gram wortel, gahakt - zout …  Lees verder »

Parmentier van gehakte oesters en gemarineerde St Jacobsschijfjes met zure room en kaviaar. Recept van Dick Vandersanden, chef-kok van restaurant De Barrier (1*) te Houthalen (Belgie). Heb dit mijn familie gepresenteerd als amuse tijdens ons Kerstdiner 2004. …  Lees verder »

Amuse van chef-kok Toine Hermsen - restaurant Toine Hermsen, Maastricht Als je de ingredienten van deze bisque bekijkt begrijp je ook meteen waarom zulk een sterren-restaurant...zulke prijzen durft te vragen voor een diner... Smakelijk! …  Lees verder »

realisatie: Michel Roth - Chef van L'Espadon - Bocuse d'Or 1991. Pineau des Charentes wordt koel als aperitief gedronken, maar kan zich ook in gastronomische gerechten staande houden. …  Lees verder »

Ongelooflijk lekker gerecht. Creatie: Hermes Vanliefde (Rock-Fort, Brugge). Op het familiaal kerstdiner 2004 heb ik dit geserveerd als amuse. Ieder een ravioli dus...Ganse familie vroeg zich af waarom ik hier niet wat meer van had bereid. Staat op het Kerstmenu 2005: als voorgerecht! …  Lees verder »

Top