1. Home
  2. keukenlab
  3. Recepten van keukenlab
Recepten van keukenlab

50 gram boter 1 sjalotje 1 dl droge sherry 10 kleine Sint Jacobsmosselen peper uit de molen zout 1 theelepel kerriepoeder 1 dl room{/list}  …  Lees verder »

Dit is een pittig bijgerecht voor de rijsttafel …  Lees verder »

Dit gerechtje kreeg we in China als we rijst bestelde. …  Lees verder »

Een voorgerechtje of bij een buffet of als borrelhapje. …  Lees verder »

12 ongepelde rauwe Chinese garnalen, scampi s of gamba s 1 plakje verse gember 3 eetlepels pale medium dry sherry 1 theelepel sesamolie 1½ eetlepel sojasaus 1 eetlepel azijn 1 eetlepel suiker 3 dl olie …  Lees verder »

Dit recept kun je gebruiken als borrelhapje of voorgerecht …  Lees verder »

Dit recept is van Ken Hom. …  Lees verder »

Een variatie op een Italiaans recept met vis. …  Lees verder »

Een recept voor de komende feestdagen. …  Lees verder »

Een voorgerecht voor de komende feestdagen. …  Lees verder »

40 gram boter 40 gram bloem 5 dl bouillon 1 dl room 2 blikjes asperges a 200 gram 250 gram gepelde garnalen zout peper uit de molen nootmuskaat vers geraspt …  Lees verder »

Nu de nieuwe weer aan land is. …  Lees verder »

Een soepje van over het grote water. …  Lees verder »

Deze zalm is gekookt door de Two fat Ladies. …  Lees verder »

100 gram zalmmoten 1 liter visbouillon 125 ml droge witte wijn 2 theelepels citroensap 1 kleine wortel, fijngesneden 2 lente-uitjes, fijngesneden 2 takjes verse dille 2 takjes verse peterselie 3 zwarte peperkorrels 1 eiwit, goed gekoeld 125 ml slagroom, goed gekoeld 2 eetlepels verse kervelblaadjes zout versgemalen witte peper …  Lees verder »

Niet goedkoop maar wel lekker. …  Lees verder »

Een gerecht met verschillende soorten vis en schelp/schaaldieren. …  Lees verder »

8 panharingen, schoongemaakt, ontdaan van ruggegraat zout peper uit de molen 4 eetlepels bloem 6 a 8 eetlepels (zonnebloem)olie …  Lees verder »

8 panharingen, schoongemaakt, zonder kop en staart. zout 4 eetlepels bloem 100 gram boter 2 uien, in ringen gesneden 1 eetlepel mosterdzaad, licht gekneusd 8 peperkorrels, licht gekneusd 3 dl inmaakazijn 2 dl niet-koolzuurhoudende bronwater …  Lees verder »

Deze saus is licht zoet en past uitstekend bij geroosterde vis en vlees. …  Lees verder »

Top