1. Home
  2. kerst_pasen_3
  3. Recepten van kerst_pasen_3
Recepten van kerst_pasen_3

50 g boter 1 ei 1 zakje gedroogde gist 450 g bloek 0.5 theel. zout 3 theel. speculaaskruiden 50 g suiker 75 g rozijnen 0.25 l lauwwarme melk Voor de versiering: 75 g bloem 2 eetl. zonnebloemolie 1 losgeklopt ei 4 eetl. melk 75 g suiker …  Lees verder »

Bron: boodschappen 2001 …  Lees verder »

Boodschappen 2001 …  Lees verder »

Bron: Super de Boer 15-2001 6 personen ? bereidingstijd langer dan 2 uur …  Lees verder »

Ontbijtgerecht ca. 20 plakken Bron: Allerhande 4-2001 …  Lees verder »

Zoet en hartig. Voor de paaslunch. …  Lees verder »

Yoghurt …  Lees verder »

Met roerei met tuinkruiden. Paasbrunchrecept. …  Lees verder »

Voor de paasbrunch …  Lees verder »

Recept voor de paasbrunch …  Lees verder »

Life and Cooking recept …  Lees verder »

Dit recept van een Russische-Orthodoxe monnik, moet op Witte Donderdag, drie dagen voor Pasen, worden klaargemaakt. …  Lees verder »

Zelfgemaakt …  Lees verder »

- 500gr bloem - 50gr basterdsuiker - 2 eierdooiers - 50 gr gist - 1 ? dl melk - 100 boter/margarine - 150gr rozijnen - 150gr krenten - 25 gr sukade - 25 oranjesnippers - geraspte schil van citroen - 1 tl zout  …  Lees verder »

Top