1. Home
  2. kaz72
  3. Recepten van kaz72
Recepten van kaz72

Ooit gevonden op de site van Paulines keuken. Heel fijne plek km voor leuke recepten. …  Lees verder »

Lekkerste worteltaart die ik ben tegengekomen. …  Lees verder »

Geschikt om gasten mee te verrassen. ik maak het regelmatig met een courgetteschotel. Ui en knoflook fruiten, courgettes in blokjes en op het laatst flink wat geitenkaas of feta er overheen. …  Lees verder »

Heerlijk bij een mooie argentijnse steak, of liefst een picanha …  Lees verder »

Prachtig op de BBQ!   …  Lees verder »

Ooit een Stufz gekocht om gehakt te kunnen vullen. Werkt perfect, maar de ze worden wel zwaar. Belangrijk om er niet teveel gehakt bij te gebruiken …  Lees verder »

Dit breekbrood maak ik zelf altijd op de barbecue. Je moet dan wel in staat zijn om de temperatuur constant te houden. Maar oven kan natuurlijk ook. …  Lees verder »

Ooit gevonden op de site van Coca-Cola. Het smaakt geweldig door de kip in een brine van oa cola. Kip blijft mals en sappig. Het lijkt alsof er heel veel zout in gaat, maar de brine eet je niet op. Je pekelt in een brine, daar heb je zout voor nodig.  …  Lees verder »

Heerlijk om meer met je barbecue te doen …  Lees verder »

Basisrub, vlees goed inwrijven en enkele uren laten staan.  …  Lees verder »

Het maken van pizzadeeg is helemaal niet zo moeilijk. In een oven heb je binnen no-timee een heerlijke maaltijd op tafel. Pizza's maken, is bij ons altijd een activiteit met de kinderen. Ze zijn lekker met groente en andere ingredienten bezig. Ze proeven en verheugen zich op dat wat komen gaat. De combinatie van zoet en hartig, maakt dit recept tot een topper. …  Lees verder »

Lekkere en bijzondere salade met tortellini voor bij BBQ of bij een picknick. …  Lees verder »

De hartige plaattaart is niet helemaal toereikend als volledige maaltijd, maar wel heel lekker. …  Lees verder »

Het gaat bij Carbonara met name om de kwaliteit van de ingredienten. Geen room, geen slappe kaas, geen spekjes, geen knoflook, maar wel alles vers. Het is mijn lievelingsgerecht, ook door zijn eenvoud. Vuistregel is dat de pasta de helft uitmaakt van het totale gewicht. …  Lees verder »

Ouderwetse appeltaart zoals oma die maakte …  Lees verder »

1 rode geroosterde paprika 20 gr verse basilicum 1 een knoflook, grof gehakt 2 el pijnboompitten, geroosterd 6 Zongedroogde tomaten in olie, uitglekt 2 trostomaten, ontveld, zaadjes verwijderd, gehakt 3 el tomatenpuree 0,5 tl chilipoeder 100 gr parmezaanse kaas 150 ml olijfolie 500 gr aardappelgnocchi (koelvak) …  Lees verder »

Mijn opa vertelde dat vroeger in Indië, Chinezen door de straten gingen en kommen tami verkochten. Oospronkelijk werd de mie in reuzel gebakken, maar dat vind ik niet lekker. Het is een goed gevulde soep die een feestelijke tafel vult …  Lees verder »

Top