1. Home
  2. katevdb
  3. Recepten van katevdb
Recepten van katevdb

300 g varkenshaas 3 lente ui 2 el abrikozenjam 1 tl soyasaus 1 plak achterham 25 g boter 2 el medium sherry 1 dl slagroom p&z …  Lees verder »

4 varkenshaaskarbonades van circa 150 gram 3-4eetlepels vleesjus ? liter rode wijn 2 fijngesneden sjalotjes 3 eetlepels heldere honing 1 eetlepel tijmblaadjes  …  Lees verder »

1 fijngesneden sjalotje 65 gram boter of margarine 3 dl gevogeltefond (pot a 4 dl) 1,25 dl slagroom 250 gram gemengde paddestoelen (shii-take, cantharellen, eekhoorntjesbrood) in stukjes zout en peper 1 eetlepel stijfgeklopte slagroom 2 eetlepels fijngesneden bieslook 4 fazantenborsten a circa 175 gram (met vleugelgewrichtjes eraan) 4 plakken parmaham 8 tot 12 salieblaadjes  …  Lees verder »

Super lekkere hartige taart, die moet je een keer proberen!!! …  Lees verder »

(Echalotes confire) …  Lees verder »

4 hertebiefstukjes 1 el olie 2 sjalotjes of bosuitjes 200 gr. diverse paddestoelen 1 tl tijm 1 dl rode port (of wijn) 2 dl slagroom zout en peper of wildkruiden 40 gr. boter  …  Lees verder »

1 liter bosvruchten puree ongezoet 1/2 citroen 25 gr poeder gelatine 500 cc room 75 gr suiker. Bereidingswijze …  Lees verder »

1 kg stoofperen 50 gram suiker (eventuele gele basterdsuiker) water tot de peertjes net onder staan 2 kleine stukjes pijpkaneel 2 stukjes citroenschil (scheutje geconcentreerde citroen mag ook) 1 dl rode wijn of bessensap …  Lees verder »

250 gram witte chocolade, 250 cc water 4 blaadjes gelatine 6 dl slagroom …  Lees verder »

Lekker in de zomer. Soms gewoon als maaltijd, maar soms ook als extra gerecht bij een BBQ Of voor bij gourmet of fondue …  Lees verder »

Gezond en lekker …  Lees verder »

500 gram spaghetti 6 teentjes knoflook 100 gram pijnboompitten 2 deciliter olijfolie 2 kopjes broodkruim 4 eetlepels salieblaadjes peper zout  …  Lees verder »

1 blikje tonijn naturel 1 blikje zalm in olie 2 ons zalm snippers 1 courgette 1 bekertje creme fraiche 1 bosuitje …  Lees verder »

2 sjalotjes 200 gram verschillende paddestoelen 750 ml gevogeltefond 1 kalkoenfiletrollade 2 eetlepels boter 4 eetlepels bloem 1 dl droge Fino sherry 1 dl slagroom zout (versgemalen) zwarte peper 4 takjes peterselie keukenpapier aluminiumfolie …  Lees verder »

3,5 ons kipfilet pakje gezeefde tomaten (Tomato Fritto 375 ml) 4 tomaten 1 eetlepel basilicum 1 eetlepel oregano 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 pak diepvriesspinazie (750 g) 30 g boter 30 g bloem 3 dl magere melk 100 g geraspte 25 kaas (Slankie) 12 lasagnebladen met spinazie (grand d'Italia)  …  Lees verder »

- 250 gr gedroogde pasta (penne) - 1 aubergine - 1 courgette - 1 rode paprika - 1 groene paprika - 1 flinke ui - 1 teen knoflook - 1 pakje gezeefde tomaten (bv euroshopper/AH) - zakje geraspte oude kaas (of bv slankie 20 , Linera) - olijfolie - italiaanse keukenkruiden - peper, zout …  Lees verder »

2 eetl rozijnen,1 flinke ui,400gr kipfilet,150gr champigons, 2kiwi's,peper 1a2 eetl zonnebloemolie, 2 theel sambal, 1 blikje ananas, 1 dl water, 2 eetl ketjap en 1/2 eetl maizena …  Lees verder »

Van life and cooking …  Lees verder »

50 gram gerookte spekblokjes 25 gram Blue Band margarine 600 gram riblappen 1 grote ui 200 gram tomaten zout peper 2 afgestreken eetlepels zoete paprikapoeder halve theelepel kummel 1 uitgeperste knoflookteen 1 dl water  …  Lees verder »

2 dl melk halve dl slagroom 2 eieren half vanillestokje (of vanillesuiker) 60 gram suiker mespuntje zout 8 boterhammen 50 gram Blue Band margarine 1 bakje Blue Band Creme Baguette 1 bakje frambozen (of ander zacht fruit) poedersuiker  …  Lees verder »

Top