1. Home
  2. kalfsvlees_nl
  3. Recepten van kalfsvlees_nl
Recepten van kalfsvlees_nl

Een heerlijke Wienerschnitzel van kalfsvlees, zoals deze van origine bedoeld is.  …  Lees verder »

Eenvoudig Italiaans recept voor een snelle bereiding van kalfsentrecote met mooie basis smaken. …  Lees verder »

Wereldkeukenrecept, eenpersoons pizza op naanbrood. Broodje in de oven met tomatensalsa, daarop gewokte reepjes met paprika, kerrie, ui, knoflook gemengd met kokosmelk. Gegratineerd met kaas en bestrooid met verse koriander. …  Lees verder »

Dit recept is speciaal ontwikkelt voor een verantwoorde maaltijd. Dit gerecht kun je verantwoord, lekker en uniek noemen. Het is vrij eenvoudig te bereiden maar het resultaat is zeer speciaal. Erg leuk om voor visite te maken of als je iemand wilt verrassen. …  Lees verder »

3 pakjes kalfsworstjes, Klontje boter, 1 bosje worteltjes, 500 gr roseval, aardappeltjes, 1 zakje stoneleeks, 200 gram meiknolletjes, 4 takjes thijm, 2 takjes rozemarijn, 3 dl kalfsjus …  Lees verder »

4 st kalfslappen, 2 eetl olijfolie, 1 zoete ui in de lengte gesneden, 2 teentjes knoflook gehakt, 400 gr pompoen zonder schil in blokjes, 2 dl witte wijn, 1 dl water, 3 dl kalfsfond, voor de Polenta: 100 gram polenta, 4 dl kippenbouillon, 2 ei dooiers, Zout, peper, Olijfolie, voor de gember ricotta: 150 gram ricotta, 30 gram verse gember gehakt, 2 eetl gembersiroop …  Lees verder »

4 kalfsentrecotes, 2 eetlepels olijfolie, 800 gram krieltjes, 4 eieren (medium gekookt), 2 bosjes groene asperges, 2 eetlepels olijfolie, Sap ½ limoen, 15 gram platte, peterselie, grof gesneden, Peper en zout …  Lees verder »

4 kalfsrib-eye van ca. 150 gram, 500 gram peultjes, boter, zout en versgemalen peper, tarwebloem, suiker …  Lees verder »

4 kalfsriblappen, 2 eetl olijfolie, 4 sjalotjes (in de lengte gesneden), Blaadje laurier, Takje tijm, 1 eetl tomatenpuree, 2 dl witte wijn, 2 dl kalfsfond, 2 eetl. gehakte dragon, Zout, peper, 1 kg kruimige aardappels, 3 bosjes raapstelen, 50 gram boter, 2 eetl cr�me fra�che …  Lees verder »

Kijk voor meer info over kalfsvlees op http://www.kalfsvlees.nl …  Lees verder »

4 kalfsschnitzels, 1 eetlepel olijfolie, 1 bakje tagliatelle wit, 6 pomodori tomaten, ontveld in kokend water, 1 scheutje olijfolie, 2 sjalotten, 4 theelepels tomatenpuree, 1 dl witte wijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel balsamico azijn, zout, Peper, 1 bakje verse basilicum, 1 eetlepel kappertjes, 1 hard gekookt ei, 4 eetlepels gehakte zwarte olijven …  Lees verder »

2 pakjes kalfsstoofvlees, 1 klontje boter, 1 ui in blokjes gesneden, 1 teentje knoflook gehakt, 2 theelepels tomatenpuree, 1 blaadje laurier, 2 dl witte wijn, 2 dl water, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels gegrilde olijven, 1 eetlepel kappertjes, eerst afspoelen met koud water, 2 eetlepels gemarineerde, gedroogde pomodori tomaten grof gesneden, pakje Provençaalse kruiden vers …  Lees verder »

Kalfsvlees uit de tajine …  Lees verder »

Met parmesan gepaneerde kalfsschnitzels op een salade van paksoy met knoflookcroutons …  Lees verder »

Met parmesan gepaneerde kalfsschnitzels op een salade van paksoy met knoflookcroutons …  Lees verder »

Ossobuco met sjalotjes, milanino tomaatjes, zoute kappertjes en Italiaanse kruiden met risotto en olijven tapenade. …  Lees verder »

Gebraden kalfssaucijsjes in Japanse saus met rode pepertjes, citroengras, koriander en gember met pikante glasnoedels …  Lees verder »

Top